Nekaj stilskih namigov za poslovno žensko

Ne glede na to, kam vas bo življenje peljalo in kako se bodo odvijale stvari okoli nas, si zapomnite naslednje: glavo pokonci in ponosno naprej. Moda je tukaj zato, da nam tudi v tem smislu pomaga, marsikdaj s čudovitimi namigi in kosi, ki bodo poskrbeli za dvig samozavesti. Morda bo marsikdo v tem trenutku mnenja, da je vse to nepomembno, a se s tem ne strinjam. Močno podpiram vse, kar pripomore k temu, da se počutimo bolje, in če gre le za šal s karo vzorcem ali rdečo šminko, tudi prav, vzamem vse. Danes sem za nas izbrala nekaj dobrih kombinacij za inspiracijo, ker sofisticirane, poslovne elegance ni nikoli dovolj.

Moški slog

Je čudovit in o tem ni dvoma. Čeprav smo ženske zelo emancipirane in prav gotovo ne potrebujemo hlač zato, da bi dokazale svojo moč, je v teh stajlingih nekaj posebnega in zelo subtilnega. Mislim, da je skrivnost tudi v tem, da ima moški stajling na ženskem telesu zelo seksi noto in to je noro lepo. Zdramatizirajte s čipko in dobrim nakitom.

Vir: Luisa Spagnoli zima 2021

Karo vzorec

Seveda ga je veliko in dobro je, če si ga omislite. Blazer, kostim, krilo, hlače, karo vzorec je resnično nekaj posebnega in pristaja vsem ženskam. V omari lahko imate tudi plašč, glede barv pa se le poigrajte z jesenskimi odtenki in nikar ne pozabite na burgundy ali vinsko rdečo: je super hvaležna in zelo aktualna. Tako kot šminka.

Vir: Luisa Spagnoli zima 2021

Žamet

Oh ta žamet … Zelo mi je pri srcu, sploh obleke, kot bi bile iz drugega časa, tako prefinjene in ženstvene. In tega ni nikoli dovolj. Kostim je pravi must have, a tudi tunike so lahko posebne ter midi obleke za vse, ki si želite biti klasične in hkrati malo dramatične. Nujno kombinirajte s temnim lakom na nohtih in odličnim, zimskim parfumom.

Vir: Luisa Spagnoli zima 2021

Etno

Malo, ne preveč. Etno je v resnici dobro poleti, a tudi hladna sezona zna imeti nekaj dobrih kosov, kot je denimo dolga obleka ali dolgo krilo. Nujno mora biti polno vzorcev in seveda v zimskih barvah. Tovrsten kos je zelo lep s teddy plaščem ali usnjeno jakno. Eksperimentirajte, bodite drzne, pojdite čez cono udobja, ker zmorete.

Vir: Luisa Spagnoli zima 2021

Jahalno

Tudi ta slog je zelo lep. V bistvu gre za igro kontrastov: spodaj zelo oprijeto, nujno blazer iz žameta, ali s karo vzorcem, in čop. Zanimivo, kako je ta slog vedno v modi in vedno aktualen, jaz ga obožujem, čeprav nisem več za super oprijete hlače, ki so v tem primeru nujno potrebne. In ostanite pri rjavih tonih.

Vir: Luisa Spagnoli zima 2021

Pentlje

Romantične. Ko pomislim na pentljo, vedno prikličem v spomin našo Melanio s tisto čudovito roza Gucci bluzo. No, ni nujno, da je roza, izberite katerokoli barvo, a pentlje morajo biti prisotne in res so potrebne za dober videz. Če imate možnost, nabavite svileno bluzo in zelo opazno pentljo, vam ne bo žal.

Vir: Luisa Spagnoli zima 2021

Ne zamerite mi, prosim, ker so vse slike iz kolekcije Luisa Spagnoli, ker bi imela prav vse!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.