Stajling dneva: dolgo krilo iz tila

Drage bralke in čudovite bojevnice,

čeprav se zdi, da smo sredi začaranega kroga, jaz verjamem, da je na koncu vsega tudi luč. In morda si lahko v tem trenutku pomagamo tako, da držimo skupaj in smo manj dovzetne za vse slabe novice, ki nas dnevno bombardirajo. Danes zjutraj sem meditirala in telovadila, potem sem vzela svoja najljubšo revijo in v miru spila kavo ter pojedla kos peciva, ki sem ga spekla včeraj. Rekla sem si: zdaj te svet ne zanima, bodi sama s sabo. Povem vam: ni bilo slabo. Seveda ni enostavno biti gluh in slep takrat, ko postane informacija posilstvo uma in duše. A včasih je tako, da moramo zapreti vrata in zaščititi sebe; to ne pomeni, da nas ne briga, pomeni samo, da želimo preživeti. No, če me potrebujete, sem tukaj, in vedite, da smo v istem oceanu, ki je zdaj sicer noro razburkan, a prosim, ne pozabimo, kako je voda pravzaprav čudovita in čarobna in da je okoli nas polno otokov. Prej ali slej najdemo svojega.

Hvala, ker ste. 

Obožujem krila iz tila, ker me spominjajo na svet balerin. Ker mi je bil vedno klasični balet zelo blizu, ima til nam zelo poseben vpliv in ko vidim krilo iz tega materiala, se preprosto zaljubim. Všeč so mi zelo kontrastne kombinacije, denimo krilo iz tila in debela pletenina plus bulerji, a tokrat sem se odločila za nežnost, balerinke in blazer. Nekako se mi je zdelo, da potrebujem objem, tudi v modnem smislu, in veliko več pozitivnih novic, da lahko normalno začnem teden. In potem je tukaj puder barva … Ne potrebujem besed, kajne? Saj me že poznate.

Moj stil je sledeč: krilo in majica Motivi, blazer H&M, balerinke Pretty Ballerinas, torba Tory Burch, prstana Swarovski in Kenneth Jay Lane.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

12 komentarjev
 1. Včeraj sem iz omare privlekla testomat, izbrala modelčke, zamesila testo, in spekla piškote. In ob tem neznansko uživala. Kuhinja je dišala, svet pa sem pustila zunaj. In slabe novice tudi.

  In zna se zgoditi, da bom to kmalu tudi ponovila. 🙂

  XOXO

 2. Hvala tebi, ker si tu za nas, da nam polepšaš dan ter prineseš tisto malo zadovoljstvo … saj veš kako pravijo, drobni trenutki so tisti, ki nam polepšajo življenje.. sleda outfita pa – nas še nisi razočarala, lepa kot vedno, danes prav malo čarobna

 3. Draga Lorela, ce dovolis bi te kar tikala od sedaj naprej
  Vcasih imam obcutek, kot da se poznamo od svojega prvega joka ko smo se dotaknili mame, ki nas je zelela spoznati.tudi jaz prebiram tvoje clanke v miru ob kavici, sama ali s prijateljico. Tvoji clanki so vecinoma zelo resnicni, da nekako s tvojim pogledom in nasvete tako skrivaj in tiho vstopas v nase domove.
  Danasnji clanek me je popeljal v otrostvo, vzela sem album in gledala slike, spomnile so me na cas, ko sem smela, ali je bil obicaj, ne vem, obuti crne lakaste cevlje, si nadeti beke dokolenke in krilce, kratko in nabrano sicer, tudi iz tila, ter debel pulover, ki mi ga je spletla babica.
  Hvala, ker ze kar bekaj casa nisem razmisljala o tem obdobju.
  Vse lepo ti zelim in ostani zdrava.

  1. Kako lepo, draga Milena! Me veseli, da je album ponovno prišel v tvoje roke in obudil tako prijetne spomine. In noro mi je všeč vstopati v vaše domove. Hvala torej, ker sem dobrodošla. Maham in objem!

 4. Draga Lorella, res znate polepšati dan s prijaznostjo, mirnostjo in elegamco. Res danes v teh časih štejejo ze majni utrinki in pozitivne misli. Človek res malo rabi za srečo.
  Tudi jaz sem ljuboteljica lepega, umirjenega kot vi, res ste pravi sonček in z veseljem spremljam vašo modo, čeprav nisem več rosno mlada, a po srcu še vedno.
  Ostanote taka “rožica”,skratka lepotica v vsakem pogledu.
  Hvala vam.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.