Modne bleščice tega tedna

Teden je ponovno naokoli in čeprav zdravstveno stanje po svetu kaže precej žalostno sliko, pravo nasprotje predstavljata modni in lepotni svet, ki vsemu navkljub nudita nekatere prečudovite novosti, pa čeprav v veliki meri predvsem v spletni oziroma digitalni različici. Revijam in predvsem katalogom naslednje pomladi in poletja še ni konec, prav tako pa so modne hiše v polnem zagonu tudi s kampanjami tekoče sezone, kar odražajo tudi tokratne novičke.

Moschino pomlad 2021

Zimsko se je te dni obarvala znamka Saint Laurent, kjer sta v družbi cvetja, usnja in čipke za novo kampanjo #YSL34 pozirali Laetitia Casta in Freja Beha Erichsen.

Zima 2020

Veliko drznosti si je v jesenski podobi provoščila tudi znamka Love Moschino, kjer je rdeča nit predvsem rock&roll, odlično pa se v tem kontekstu znajde tudi model Marjan Jonkman.

Jesen 2020

Zelo šik je letošnja jesensko-zima kampanja modne hiše Fendi, kjer v zelo elegantnem okolju s še elegantnejšim lookom tokrat pozirajo Yasmin le Bon, Fran Summers, Anok Yai, Florence ter Maggie Cheng.

Fendi jesen 2020

V vlogo ambasadorke nakita Vivara se v sklopu povsem sveže kampanje vrača tudi supermodel Gisele Bundchen, oglasne fotografije pa tokrat zaznamuje predvsem njen znak s prsti, ki predstavljajo črko V.

Vivara

Nenazadnje pa je tu še nova kampanja zdaj že ikonične Burberry dišave, poimenovane Her, ki tokrat dobiva novo podobo tudi z novim obrazom, saj je tudi tu pred fotografski objektiv stopila že prej omenjena Fran Summers.

Burberry
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.