Prihajajo zelo tople in težke pletenine

Osebno menim, da so čudovite, čeprav je res, da so domovi ali prostori, v katerih delamo, tako topli, da so tovrstni kosi res preveč. Pa vendar moda narekuje prav to in te tople, težke, malo zapletene pletenine so res posebne. Lahko stavite na kite, barve, zelo ohlapne in kratke modele, super so s kavbojkami ali krili, če pa se vam ljubi dodati pas, no, potem boste res na konju. In da, lahko stanejo malo več, a običajno so zelo tople in kvalitetne, vsekakor ne mišljene le za to sezono.

Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane

In medtem ko pišem ta članek, imam na sebi svojo nežno roza, v kombinaciji s super dolgim, cvetličnim krilom. Videla sem, da sem v pisarno prinesla val sreče in pozitivnosti, saj barve služijo prav temu. Kar želim povedati, je, da so težke pletenine lahko zelo lepe tudi z lahkimi kosi, kot je denimo svileno ali satenasto krilo. Odlično se podajo k hlačam z visokim pasom in pentljo, plisiranim krilom, športnim spodnjim delom. Za piko na i lahko težki pletenini dodate verižico, bodisi krajšo, daljšo ali oboje (to je tudi super trend te zime).

Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane

Še vedno je zelo dobra kombinacija bluze z debelo jopo, saj so tukaj super modeli z gumbi, ki so lahko oblečeni ali narejeni tako, da izgledajo kot prave male broške. Super je, saj so ti modeli dejansko prestižni in izredno elegantni, tovrstno jopo lahko vedno dodate k navadnemu ali prefinjenemu outfitu za piko na i. Skratka, jaz sem navdušena in upam, da tudi ve!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.