Sedem pravil za dober stil ta hip

Ta jesen me prav navdušuje, saj prinaša ogromno lepega in originalnega, hkrati modo, ki je 100 % mišljena za ženske in poskrbi, da smo tako tudi lepše. Barve, čipke in volančki, večna klasika, usnje … V zraku je čudovit val dodelane estetike in danes sem za vas izbrala sedem pravil za dober stil ta hip, da bo jesen še bolj čarobna.

Ne pozabite na detajle

Ker prav detajli poskrbijo, da ste drugačne. Kako torej izstopiti iz mase? V resnici ni tako zahtevno, a morate biti pozorne na majhne stvari. Gumbi, volančki, nekaj v laseh, prava verižica, dobri uhani, pas z živalskim potiskom, noro lepe balerinke. Dovolj je samo ena stvar, en detajl, za popoln look. Najdite ga.

Vir: Sezane

Bluze so sinonim ženstvenosti

V času, ko dejansko premalo nosimo krila in marsikdaj pozabimo na svojo ženstvenost, nam lahko pomagajo bluze. In smo še vedno v hlačah! Prava bluza, s čipko, lepimi rokavi, detajli, seveda v beli barvi, ker je tako najbolj nežna, naredi vse. Če se odločite za kombinacijo s kavbojkami, tudi prav, nihče vam ne bo očital, da niste elegantne. Čim več bluz v omari, tem bolje.

Vir: Sezane

Nekaj po moško

Ker je v resnici zelo seksi. Lahko je prav moški komplet, ki mu boste nujno dodale nekaj ženstvenega, lahko so samo hlače, morda moška srajca ali karkoli vam je všeč. Ta kombinacija med žensko in moško je vedno dobrodošla in prav seksi je, če lahko svojemu moškemu kaj ukradete. V tem primeru ne pozabite na čipkasto perilo, četudi se ne bo videlo, ga boste začutile na telesu in to je najbolj pomembno.

Vir: Sezane

Nove pletenine

Samo poglejte, kako so bogate! Resnično so lepe, barvite, tople in izvirne. Všeč mi je, ker jih lahko nosimo z midi krili iz satena in tako tvorimo zelo zanimive kontraste. Gre za večne kose, zato je kar dobro, če za pulover potrošite malo več denarja, saj gre predvsem za kvaliteto volne. Dovoljeno je vse, tudi krajši modeli, ki jih nujno nosite s kosi z visokim pasom.

Vir: Sezane

Ne pozabite na modro

Razglasili so jo za barvo letošnjega leta in čeprav je manj prisotna, kot bi pričakovali, jo moramo imeti. Prav odtenek jeansa je v tem trenutku najbolj priljubljen in seveda super nosljiv. Ton na ton ali le detajl, oziroma kos; osebno sem prav za total blue, ker lahko zelo dobro nadomesti črno, temno modro ali sivo. Poskusite in vam ne bo žal.

Vir: Sezane

Bodite drzne z barvami

Mrzla sezona prinaša res veliko barv in lepo je videti, kako so divje in kako poskrbijo za dober stil. Ne bojte se jih! Pravzaprav vam svetujem, da jih dobesedno poiščete in se izognite temnim tonom, tudi zato, ker jih v omari že imate, zato je zdaj napočil čas za nekaj novega. Vijola, svetlo modra, roza, rumena, oranžna, rdeča … Izbira je res bogata.

Vir: Sezane

Večna klasika

Denimo mornarski slog ali kombinacija med belo in črno. Gre za modne odločitve, s katerimi je v bistvu nemogoče zgrešiti. In super je, ker so primerne za vse ženske, vse starosti in vse postave. Kot bi govorila o bazičnih elementih garderobe: dobre kavbojke, majica na črte, črn blazer, bela srajca, usnjen pas … Potrebujete prav malo za dober stil, samo malo truda in smisel za stil, pa kakšno dobro modno inspiracijo, saj teh ni nikoli dovolj.

Vir: Sezane
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.