Tople jesenske barve za dušo

Če je jesen čas, v katerem vse umira in nas zato pusti nekoliko nostalgične, je hkrati tudi sezona, ki omogoča nove začetke. A pred novim začetkom je veliko misli, ki potrebujejo predvsem mir in spokojnost, da se v nas usedejo in ustvarijo novo zgodbo. Ne le modne, temveč tudi življenjsko. Tako kot se narava počasi obarva v tople tone zemlje ter nam tu in tam ponuja prebliske oranžne, rumene in rdeče, tako ji moda zna slediti. Teddy plaščki v barvi čokolade, karo vzorec in flanela, rebrasti žamet za čudovito mehke hlače, jeans in veliko kril.

S.OLIVER jesen-zima 2020-2021
S.OLIVER jesen-zima 2020-2021

Vsi omenjeni kosi, v toplih, jesenskih barvah, so must have v naši garderobi. Uživam takrat, ko se narava umiri in nam moda ponuja te varne odtenke, ki prav dišijo po kostanju in topli čokoladi. Super je tudi to, da jih lahko še vedno kombiniramo z belo ali slonokoščeno barvo ter tako pridemo do nekoliko bolj svetlega in svežega videza. Oktober nam je tako razkril najbolj luksuzno in romantično plat jesenske sezone. Ena najuspešnejših nemških modnih znamk, SOliver, je za jesensko sezono predstavila še eno odlično kolekcijo, v kateri je najbolj zaželene modne trende združil z razkošno jesensko paleto barv in vzorcev.

S.OLIVER jesen-zima 2020-2021
S.OLIVER jesen-zima 2020-2021
S.OLIVER jesen-zima 2020-2021
S.OLIVER jesen-zima 2020-2021

V kolekciji najdete tudi čudovite, romantične bluze, tople plišaste hlače (ki ostajajo must have mrzle sezone), gležnjarje in superge z debelim podplatom ter majhne torbice za večjo mero elegance. In kot običajno je vse udobno in tudi cenovno dostopno. 

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.