Noro barvita in potiskana kolekcija Adidas

Če vam je športni slog pri srcu in ste hkrati prepričane, da mora imeti tudi športno neko noto razigranosti, potem vam bo ta kolekcija še posebej všeč. Gre za posebno sodelovanje, ki je nastalo med Adidasom in Marimekko. Ljubitelji prepoznavnega skandinavskega dizajna že dolgo poznajo delo znane finske lifestyle znamke Marimekko, ki je skozi desetletja delovanja postala znana ne le po svojih barvitih vzorcih, temveč tudi po poudarku na trajnostnem razvoju. Marimekko zaznamujejo neprimerljive potiskane tkanine, ki so podarile blagovni znamki močno in edinstveno identiteto, prepoznavno po vsem svetu.

Marimekko je svojega naravnega partnerja našel v športni in urbani znamki Adidas, s katero se ponovno združuje za drugo poglavje skupnega sodelovanja. Ta kolekcija vsebuje praktično vse čudovite potiske Marimekko, zvezda kolekcije pa je znameniti tisk maka iz leta 1964, imenovan Unikko. Gre za potisk, ki predstavlja ustvarjalnost in je prvič integriran v kolekcijo športnih oblačil, ki slavi ustvarjalnost in svobodo gibanja.

Po velikem uspehu prve kolekcije Adidas x Marimekko je marsikdo komaj čakal na novo. Najnovejša kolekcija, ki sega od športnih do uličnih oblačil, vključuje drzne kose visoke zmogljivosti za tek, trening, kolesarjenje, tenis in plavanje. Celotno sodelovanje temelji na svobodi gibanja in ustvarjanju najboljše različice sebe. Prav zaradi tega sporočila so v uradni kampanji obeh znamk vključeni štirje triatlonce, ki s svojo sposobnostjo treniranja in nastopanja na več športnih področjih poudarjajo prilagodljivost in kreativnost, ki sta potrebna za razmišljanje izven okvirjev.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.