Nosečnice s slogom

Imam izredno lepe spomine na to obdobje in zanimivo, kako sem se takrat spremenila. Ne le trebuh, ki je pač rasel in imel svojo identiteto (lahko bi mu celo dala ime), temveč vse v meni. Moja navdušenost je bila neskončna, čeprav sem hčerko dojela in razumela šele takrat, ko sem jo imela v naročju. A šele zdaj dobro razumem, kako je bilo tisto obdobje neprecenljivo, tudi z modnega vidika. Sofia se je rodila skoraj en mesec prej, zato sem nekako preskočila končno obdobje ogromnega trebuha, sem pa imela vseeno nekaj nosečniških kosov, ki so mi bili zelo ljubi in so še danes spravljeni v omari (spomini, saj veste).

Vir: www.seraphine.com

Zelo rada pišem o modi za nosečnice zato, ker zna biti prava avantura in tukaj je nekaj nasvetov.

Vir: www.seraphine.com
Vir: www.seraphine.com

Imejte nekaj novih kosov

Za dušo, ker resnično ne morete reciklirati starih stvari do konca, ne bo šlo. Ključnega pomena so dobre hlače in elastična majica, dolga jopa in pravo perilo. To je prav bazično in potem se lahko poigrate še z garderobo, ki jo že imate.

Nikar ne pozabite na obleke

Ker vas naredijo še bolj ženstvene. Vem, hlače so bolj priročne, ampak ni lepšega od nosečnice v obleki, zakaj bi se torej odrekle temu lepemu kosu? Midi je vaša dolžina, lahko je obleka z gumbi, gladka, prepasana, na V. Pomemben je material, ki mora biti elastičen.

Vir: www.seraphine.com
Vir: www.seraphine.com

Mala črna je super, a stavite na barve

Predvsem svetle. Bela naj bo na prvem mestu in potem vsi bež odtenki. Če si omislite dolgo, bež pletenino, jo boste veliko nosile, tudi kasneje, ko bo otrok že na svetu. Ne pozabite na pike in mornarski slog, vse to je super za dober stil.

Nosečniške kopalke

V tem primeru morajo biti prav za nosečnice, vse ostalo bo izgledalo čudno, sploh če ste proti koncu nosečnosti. Enobarvne so res top stvar in ostajajo najbolj elegantne. Tudi bikini je ok, če se pač tako počutite. Običajno imajo nosečnice večji dekolte, zato je kar dobro, če si omislijo nedrček s pravo oporo.

Vir: www.seraphine.com
Vir: www.seraphine.com

Modni dodatki

Predvsem nakit in dobri čevlji. V resnici ne potrebujete veliko in vem, da roke zatekajo, zato ne bom predlagala prstanov, a uhani so prav gotovo ljubka izbira. Izberite nekaj večjega, visečega, v skladu z obleko. Super je tudi obroč ali špangice, ki so še vedno zelo v modi.

Vir: www.seraphine.com
Vir: www.seraphine.com

Predvsem pa: uživajte, ker boste to obdobje še kako pogrešale!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Uu, super clanek! Jaz imam rok ravno poletime pa samo zanima, kako je glede nosenja pet? Jih priporocas v tem casu? Jaz imam namrec precej poletnih sandal in bi jih res zelela privleci iz omare

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.