Poletne čipke

Kako so lepe! Detajl, ki vedno poskrbi za ženstvenost in v resnici ne gre vedno le za detajl, lahko je obleka, čipkasta v celoti ali čipkaste hlače z lepo podlogo. Poletje prinaša veliko tovrstnih elementov, vendar je treba povedati, da vse čipke niso iste. Osebno sem zelo navdušena nad tistimi najbolj krhkimi in nežnimi, ki prihajajo iz sveta spodnjega perila. So pa tudi najbolj zahtevne, kar zadeva vzdrževanje, vendar res poskrbijo za piko na i.

Sezane
Twinset Milano
Maje
Twinset Milano
Twinset Milano

In kateri so kosi, ki jih moramo prav gotovo imeti?

  • Spodnje perilo
  • Bluza s čipkastimi detajli
  • Krilo ali obleka
  • Majica z naramnicami

Čipke so tako vsestranske, da jih lahko nosimo vedno in povsod. Tudi na črni tkanini niso sinonim večera, saj jih moda predlaga tako za v službo kot za posebne priložnosti. Čipkast kos je večen in v naslednji sezoni ne bo mimo, pravzaprav ga lahko dolgo nosimo, če ga le znamo negovati. To velja predvsem za svilene tope s čipko, ki jih načeloma nosimo z blazerjem ali brez. Must have kos, brez katerega ne gre.

 

Maje
Zara
Maje
Twinset Milano

Če ste za malo črno ali za malo belo obleko, vedite, da so v obeh primerih prav čipke tiste, ki poskrbijo za drugačen model. Četudi je tkanina gladka in enostavna, jo čipke naredijo posebno. Ljubiteljice minimalizma si lahko omislijo čipkasto pentljo v laseh (če kupite čipko na meter, je še najbolje, saj si boste tako ustvarile same pentljo v želeni velikosti in barvi) ali okoli vratu, kot bi bila choker ogrlica. Seveda se v poletni sezoni čipka nahaja na perilu in kopalkah, zato imamo čudovite modele, obogatene z elastično čipko in zelo romantične.

Twinset Milano
Zara
Maje
Twinset Milano
Sezane

Osebno so mi bele čipke najbolj všeč. Najbrž tudi zato, ker gre za barvo, ki jo asociiram s pomembnimi dogodki v življenju: krstom, poroko, rojstvom. Bela barva je tako ali drugače nežna in nedolžna, zato se odlično poroči čipkami, četudi gre za povsem navadno majico s kratkimi rokavi ali midi obleko, ki je rahlo bolj zahtevna. Novost so čipke na robu hlač, ki smo jih deloma videli že lani, letos pa jih bo veliko več.

Sezane
Sezane

Nežen trend za vse ljubiteljice ženstvenosti in lepega. Čipke so vedno dobrodošle, v letošnji sezoni pa so prav glavne akterke!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.