Stilski napotki in must have kosi za maj

Drage moje, jaz si želim samo ene stvari, da nam maj prinese svobodo! In prav danes, na praznik dela, se počutim, kot bi bila pred novim začetkom. Zdi se mi, da so se nekatera vrata le odprla in druga nedvomno zaprla, a kaj vem, sem optimist, zato verjamem, da bo maj odličen in junij še boljši. Zdaj lahko končno pišem malo več o modi ter o tem, kaj vse prihaja. Verjamem, da so ti kosi že v vaši garderobni omari, in če niso nič zato, ker vse še pride. Dobrodošel, maj, in prosim, bodi dober!

Vir: Pinterest

Obroč za lase

Pa smo še vedno tam. Dodatki za lase so ključnega pomena in nam so zelo všeč. Debele elastike za čop, špangice ali obroč za lase. Kakorkoli, a pričeska mora biti nujno obogatena z dodatkom in ženstvena.

Vir: www.stories.com

Piling za telo

Bliža se čas, ko bo sonce močnejše in me bomo končno prišle do lepega tena. Zato mora biti koža pripravljena, torej stavite na dober piling, ki bo poskrbel, da postanete gladke in dišeče kot še nikoli.

Vir: www.stories.com

Drobne rože

Dejansko jih morate imeti. Lahko gre za top, obleko, hlače ali blazer, karkoli bo ok, saj je podeželski slog zelo aktualen in vedno poskrbi, da izgledamo vrhunsko. Midi obleka ostaja moj najljubša.

Vir: www.stories.com

Kratka jopa

Samostojna in z jeansom ali nad bluzo, navadno T majico, topom z naramnicami. Kratke jope so zelo ljubke, čeprav ne najbolj uporabne, a tu in tam si lahko omislite kakšno za piko na i. In seveda naj bo v lepi barvi!

Vir: www.stories.com

Karo vzorec

V poletni različici postaja pastelno obarvan. To se mi zdi res vrhunsko in lepo je, če nežne barve kombinirate z belo. Lahko izberete več kosov, od klasične obleke do kapri hlač, pa tudi bazer, pulover, trak za lase.

Vir: www.netaporter.com

Romantična obleka

Spet smo pri rožah, a res ne gre drugače! Tokrat je lahko potisk večji, rokavi napihnjeni, omislite si lahek material, kot je šifon, razmislite o naborkih. No, včasih je vse to kar spojeno in izgleda vrhunsko! Ker v tem primeru manj ni več …

Vir: www.netaporter.com

Svetlo modra barva

O njej sem že pisala in te zadane kot klofuta! V dobrem smislu, seveda. Svetlo modra je vrhunska in tako noro pozitivna, da jo res potrebujemo na vsakem koraku. Moja garderoba je tako ali drugače obarvana v ta odtenek in mi nikoli ni žal.

Vir: www.netaporter.com

Bela obleka

Super šik in svečana, zato, da nas dvigne do zvezd. Bela obleka je prav tista, ki jo nosimo poleti, in čeprav še ni poletje, si jo lahko vseeno privoščimo. Drapirano, gladko, včasih niti ne snežno belo, a vedno zelo elegantno. Dodatki so lahko črni, beli ali bež.

Vir: www.netaporter.com

Bronzer za lička

Ker počasi prihajamo k sebi in si želimo vsaj malo sonca na obrazu. Bronzer naredi čudeže in je tisti, ki poskrbi za lep ten na naraven način. Ne pretiravajte, a ga le imejte v torbici, saj se nikoli ne ve …

Vir: www.netaporter.com

Poletna torba

V naravnih barvah, usnjena ali iz rafije, lahko je tudi etno in bombažna, morda s cofi. Dovolj velika, da je tudi udobna in praktična, ker zdaj vemo, kako nam je branje pri srcu, torej mora biti dovolj prostorna za najljubšo knjigo.

Vir: www.netaporter.com

Skratka, me smo pripravljene, kajne?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.