Nova BaggyBag Ane Jelinič

Priznam, da Ano nosim v srcu. Ne le Ane Tavčar, ki ji maham prav zdaj in je tako ali drugače globoko usidrana v meni, temveč tudi Ano Jelinič. V omari imam čudovit komplet, ki je bil njena diplomska naloga in ko smo v Kopru, pred mnogimi leti, snemali njeno kolekcijo, sem ga prav želela imeti. Kupila sem ga in še danes visi tik ob postelji, kot spomin na tisto “lepo punco”, ki me je gledala z ogromnimi, jasnimi očmi in skrivnostnim nasmehom, prav veliko pa ni govorila.

BaggyBag in Ana Jelinič
BaggyBag Ane Jelinič
BaggyBag Ane Jelinič

Umetnica in danes tudi ženska, ki je zelo lepo razvila smisel za modo ter občutek za stvari, ki so ji pri srcu. predvsem drapirane, asimetrije, mehke barve in večje torbe, kot je ta, BaggyBag, njen najnovejši plod. Torbe so unikatne, izdelane ročno iz (govejega) usnja. Že zaradi oblike so izredno praktične, prepoznavnost pa jim daje opazen, poudarjen žep na sprednji strani, ki poskrbi, da ne ostanete neopažene. BaggyBag so vpadljiv in eleganten modni dodatek, ki ga lahko nosite prav vsak dan, ne glede na priložnost ali stajling.

BaggyBag in Ana Jelinič
BaggyBag in Ana Jelinič
BaggyBag in Ana Jelinič

Všeč mi je tudi izbor nevtralnih barv, saj so to torbice, ki jih tudi največ nosimo. Super za močne barvne akcente, a po drugi strani je kar dobro, če ostaja torbica elegantna in ne kričeča, saj jo bomo tako lažje kombinirali z ostalo garderobo. Moja najljubša? Seveda v kamelji barvi in super se mi zdi logotip, preprost in čist, kot je oblikovalka sama: Ana.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
    1. Zanimive kajne? Tudi mene so zelo pritegnile! Torej se ne bi kregali za isto, kar je dobro 🙂 Maham in objem!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.