Ostajamo zveste plise krilu s pleteninami

Misel na hladno sezono seveda ni ravno najprijetnejša, pa vendar prav jesen vedno prinese nekatere največje modne klasike, ki jih obožujemo ženske vseh generacij. Med slednje nedvomno vsakokrat prištevamo tudi plisirano krilo, brez katerega ne mine prav nobena sezona, a hladni meseci od nas zahtevajo, da jim dodamo še nekoliko toplejši vrhnji kos, kjer prav zagotovo tudi letos dominirajo ravno pletenine vseh vrst. Gre za duo, ki ljubi kontraste in hkrati nudi odličen dnevni stajling, tako za casual kot tudi poslovne priložnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tudi tokrat bomo izbirale med različnimi modeli pletenin, kjer se seveda vračajo vsi debeli puloverji in puliji, a vendar pozor – popularnejši bodo to hladno sezono tanjši puliji in celo jopice oziroma dolge jope. Kar zadeva kril, seveda le-ta ostajajo predvsem midi dolžin, lahko tudi kanček daljša. Med barvami enih in drugih naj bo ravno pravšnje razmerje mehkih, nežnih, zemeljskih in nevtralnih ter po drugi strani tistih v bogatih tonih dragih kamnov, torej predvsem v zeleni, rdeči in modri.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In kaj dodati tej ženstveni podobi? Čudovito se celotnemu looku podajo škornji z midi peto, salonarji oziroma mules modeli z mini petko in celo superge, sploh tiste bele, ožjih oblik (chunky modeli so namreč že skoraj preteklost). Predvsem pa bodo pod plisiranim krilom lepo in tudi zelo udobno delovali gležnjarji z ravnim podplatom, torej tisti grobi, kot bi si jih izposodile iz punk stila preteklih devetdesetih.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.