Tako sem se poigrala z jesensko-zimsko modo

Vsakič, ko naletim na Paolo in njen čudovti butik v hotelu Kempinski v Portorožu, najdem kaj lepega zase. Res je, najbližje so mi sofisticirane in elegantne stvari, po drugi strani pa mi je všeč, ko mi Paola svetuje kaj odbitega in drugačnega, tudi v smislu kombinacij, ki jih sama niti ne bi izbrala. A saj veste, kako je z modo, najbolj zaživi takrat, ko najde žensko in telo. Tokrat sem izbrala štiri povsem različne jesensko-zimske kombinacije: črna in bela pozimi, večen črn blazer, športna bunda, barvita bunda. Vsak stajling je bil po svoje zanimiv, seveda sem najbolj jaz v drugem, a vseeno mi je všeč, če grem tu in tam iz svoje cone udobja. Moda je lepa, tudi zaradi tega, ker te zna potisniti čez mejo.

#1 Črna in bela pozimi

Tako me je videla Paola in ko sem se oblekla, no, bila sem res pripravljena na hudo zimo. Krzno je umetno, dodatek na glavi je v resnici šal, ki je postal klobuk. Ampak zanimivo, kako sta črna in bela vedno dobra izbira in tudi uspešna kombinacija. Počutila sem se kot bogata dedinja v Rusiji, junakinja v kakšnem filmu. In da, prav zabavala sem se!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

2# Večen črn blazer

In kavbojke, seveda. Spodaj super seksi, čipkast top (obožujem znamko Ermanno Scervina, njegovi topi so res odlična zamisel), pete in to je to. Kombinacija za zdaj in za vsak dan, hkrati za vedno, saj ko je zelo hladno, dodaš le plašč in si nared za vse priložnosti.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

#3 Športna bunda

Malo drugačna od bund, ki jih imam doma. Toplo pozdravljam te kontraste med vojaškim potiskom in rožami, povrh vsega pa še malo kosmatega. In tisto daljšo obliko, ki pomeni, da te res ne bo zeblo. Dokaz, da bunda ni le športna, daleč od tega. Spodaj usnjene hlače, široke in super udobne, najraje jih ne bi slekla.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

#4 Barvita bunda – plašč

Stisnjena v pasu in zelo balonasta; priznam, ni za vsako, ampak sem jo želela imeti, vsaj zaradi občutka in zato, da se počutim objeto. Te bunde so zelo primerne za čas, k o je zunaj zelo hladno in nas skozi zebe. Spodaj majica iz moherja, v nebeško modri barvi.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

PS: Ne spreglejte uhanov in ostalih dodatkov, vse sem našla pri Paoli in vse je top!

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

15 komentarjev
    1. Hvala Mojca, ampak verjemite, da kdaj oblečem tudi kos, v katerem izgledam kot bi delala v cirkusu Moire Orfei 🙂 Je pa res, da mi je moda zelo všeč in se v njeni družbi dobro počutim in morda se vidi prav to 🙂

  1. Crno-bela komninacija ala Zivago obuja spomin na mrzlo zimo in Larino pesem. V njej si videti lepa in sofisticirana. Enkratno. Lp, D

  2. Sem navdušena nad vasimi modnimi nasveti
    Vedno mi polepsate dan pa ceprav v vsakdanjem zivljenju ne dosegam vaših izborov
    Lp Vanja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.