Preprost ulični slog manekenk

Tokrat malo drugačen članek, ki pa ni namenjen le mladim dekletom, daleč od tega. Pravzaprav menim, da nam lahko poulična moda podari kar nekaj dobrih zamisli, zato je vredno pogledati. Včasih gre za klasične, drugič za nepričakovane kombinacije, a dejstvo je, da se It dekleta znajo obleči in ne le takrat, ko so pod žarometi, temveč vedno. Gre za osebni občutek za modo in stil, pa tudi zato, da na njihovih telesih oblačila dobro zaživijo. Poglejmo torej, kaj si lahko izposodimo iz njihove garderobe.

Blazer namesto plašča

V vmesnih sezonah je zelo dobrodošel, važno je, da je volnen, rahlo oversized in da vas seveda ne zebe. Če izberete jesenski motiv, kot je denimo karo vzorec, ali toplo bež barvo, potem ste zmagale.

Hailey Bieber

Vse belo

Tres chic in vedno tako noro zmagovalno! Jaz bi bila vedno v belem, saj se v tej barvi res dobro počutim in jo z veseljem nosim. Pozimi nanjo pozabim, čeprav imam zdaj bele oziroma slonokoščene usnjene hlače in že vem, da so must have.

Kendall Jenner

Nekaj zelo barvitega in zelo odbitega

Samo en kos, morda dva, če govorimo o čevljih, pasovih, torbicah. Plašč v drugi, ognjeni barvi je prav gotovo dobra izbira ali čevelj z živalskim potiskom. Tudi oboje, če se tako počutite.

Herieth Paul

Nekaj krzna (umetnega)

Lahko je ovratnik, kapa, rob na rokavicah, dodatek na torbici, lahko je prav cela jakna iz umetnega krzna, saj ti kosi delujejo veličastno in zelo bogato. A pozor: umetno krzno mora vseeno izgledati lepo in razkošno, sicer nima smisla.

Bella Hadid

Color block

Torej največ tri barve hkrati, ker je to skrivnost čiste elegance. Ne potrebujete veliko več, samo dober nakit in sončna očala. Zdaj je prava sezona za tovrstne kombinacije: bela, bež in rjava so skupaj, enostavno, vrhunske.

Rosie Huntington-Whiteley

Nekaj zelo ljubkega

Denimo majica s potiskom, ki jo bo lahko nosila tudi vaša hčer. Ali tista z napisom ACDC, pa ne zato, ker jih poslušate, bolj zato, ker je res zelo ljubko. Če navadnemu outfitu dodate nekaj noro odbitega, ampak vseeno ljubkega, je to vedno dobra poteza za stil.

Pat Cleveland

Vedno dolg plašč

Zdaj pa boste rekle, da sem pred kratkim pisala, da znajo biti dolgi plašči neudobni. Res je, ker se med vožnjo ovijajo okoli nog, zato jih moramo nujno sleči. Ampak: dolg plašč vedno poskrbi za odličen stil in to je dejstvo. Meni so noro všeč tudi s kavbojkami.

Kaia Gerber
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.