Modne bleščice tega tedna

Ta teden je svoj zaključek dočakal tudi letošnji teden spomladanske in poletne mode za leto 2021, seveda, kot že večkrat omenjeno, v povsem posebni in zelo prilagojeni verziji. V Parizu so se vseeno odvile nekatere najveličastnejše modne revije, medtem ko so se mnoge, tudi največje znamke raje zatekle k digitalni predstavitvi oziroma so na ogled ponudile zgolj nov katalog. Nič zato, kolekcije naslednje tople sezone so bile tudi tokrat naravnost čudovite in ni dvoma o tem, da bodo zelo polepšale tudi ulice naslednjega leta.

Ralph & Russo pomlad 2021
Vanessa Bruno pomlad 2021

Poleg spomladanskih je svoje novosti letošnje hladne sezone v podobi povsem sveže kampanje predstavila tudi modna hiša Dior, kjer so zanje med drugim pozirali tudi modeli Selena Forrest, Estelle Chen, Maty Diba, Felice Noordhoff in Maryel Uchida.

Dior jesen 2020

Nekoliko drugačno podobo kampanje pa je za to jesen in zimo izbrala znamka Bottega Veneta, kjer so zanjo v zasneženo naravo sredi noči stopile Abbey Lee Kershaw, Quinn Mora ter Mona Tougaard.

Jesen Zima 2020

Potem ko je Jennifer Lopez postala ambasadorka znamke Coach, tokrat s slednjo tudi ustvarja, plod posebnega sodelovanja pa je novi model torbice Hutton.

Jennifer Lopez x Coach

Kul sodelovanje tokrat prihaja tudi s strani znamke ShoeDazzle, kjer so v novo obutveno kolekcijo hladne sezone vključili tudi pevko Rito Oro.

ShoeDazzle

Zelo drzno pa je tokrat k promociji kampanje z naslovom Most Wanted za ikonično rdečo šminko pristopil Tom Ford, zanje pa si jo je nadela slovita Lara Stone.

Tom Ford

Nenazadnje pa ne gre spregledati niti supermodela Kate Moss, tokrat v vlogi tako oblikovalke nakita kot v vlogi modela, saj je svoje ideje za novo kolekcijo združila z znamko Messika.

Messika by Kate Moss
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.