Stajling dneva: eleganten kostim

Drage bralke in čudovite Ženske,

težko je začeti teden in potisniti na stran vse občutke, novice, skrbi, ki so se v zadnjih mesecih zgrudile na vse nas. Sama se borim proti svetu in ostajam pozitivna v obdobju, ki ne obeta veliko dobrega, a vendar so včasih pozitivne misli in notranja moč edino, kar ostane. In edino, kar je v resnici tudi pristno. Kot vsak ponedeljek so tukaj moje dobre želje za uspešen in miren začetek tedna, a ne glede na to, kaj, kako ali kdaj se bo zgodilo, je moja edina želja, da ostanemo čiste in pogumne v sebi. Pojdimo po svoji poti in poskusimo biti čim manj občutljive na tisto, kar se dogaja okoli nas, morda je to samo čas, ko moramo bolj pozorno in analitično pogledati svje misli, občutke ter vse, kar imamo v srcu. Prepričana sem, da je v nas veliko in tega nam ne bo nihče odvzel. Močno vas objemam, imejte magičen ponedeljek.

Najbrž je eden od kosov, ki še najbolj zaznamuje letošnje leto: kostim. Oziroma dva kosa, bodisi s krilom, hlačami ali bermuda hlačami; izbrala sem klasično različico, ki pa je rahlo posebnejša zaradi materiala. Ta je lesketajoč, zato sem ga kombinirala s super elegantno bluzo in zlatimi dodatki. Noro mi je všeč pas s pentljo na hlačah, saj res poskrbi za piko na i. Priznam, da kostimov nisem dolgo nosila, malo v prepričanju, da so preresni za moje življenje, a v zadnjih časih sem jih na novo odkrila in moram reči, da so v resnici zelo uporabni. Predvsem blazer s kavbojkami je dejansko kos, ki vedno pride prav.

Moj stajling je sledeč: kostim in bluza Motivi, sandali TwinSet, torbica Rebecca Minkoff, prstana YSL (via Netaporter) in Asos, uhani Chan Luu (via Netaporter).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

9 komentarjev
 1. Draga Lorella,
  hvala za pozitivne misli vsak ponedeljek. Zelo so dobrodosle, še posebej v teh casih.
  Pošiljam močan objem nazaj!
  In čudovit styling! Lep pozdrav!

  1. Res je draga Petra, tudi meni je lazje, ker vem, da ste na drugi strani…so tezki casi, moramo ostati positive. Skupaj zmoremo!! ❤️

 2. Darling, zelo prefinjena kombinacija, kar aristokratska, bi rekla….. Mislim pa, da bo treba stvari vzeti v svoje roke. Tega ustrahovanja in manipuliranja imam pocasi dovolj.

  XOXO

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.