Nova kolekcija čevljev Jimmy Choo

Tokrat slavimo predvsem škornje, ker jih je res ogromno. Ampak, saj veste, Jimmy Choo nam vednno ponuja zelo širok spekter čevljev in tudi v jesenski kolekciji najdemo praktično vse modele, od balerink do bulerjev, od salonarjev do sandalov, od škornjev do natikačev. Znamka nagovarja vse ženske, predvsem tiste, ki si lahko prvoščijo modele, ki ne stanejo prav malo; a za znamko in kvaliteto je treba le odšteti nekaj denarja. Zanimivo, kako so škornji dokaj umirjeni v primerjavi z ostalimi modeli čevljev, ki slavijo rdečo, zeleno, živalski potisk (ta je res nepogrešljiv), nude in še kaj bi se našlo. Tu in tam bleščeče sponke ali drobni dodatki poskrbijo zato, da postane kolekcija nekoliko bolj prepoznavna.

Če so vam všeč super visoki škornji, tako imenovani cuissardes ali rokerski bulerji vedite, da so pri Chooju poskrbeli tudi za to. V bistvu so pomešali različne stile med seboj in uspeli ohraniti dobro mero elegance, ki je za znamko tudi značilna. Ob nekaterih modelih so zraven tudi torbice, da je eleganca res popolna. Slavimo usnje, žamet, semiš, visoke pete so pristone, a ne vedno obvezne. Prav v zadnjih letih se je tudi Jimmy Choo spustil na realna tla in nam zato danes ponuja res veliko modelov, ki so mišljen za cel dan in hiter korak. V jesenski zgodbi imajo balerinke, tokrat z nekoliko drugačno konico, posebno vlogo, iztopajo in bi znale tvoriti zanimive kombinacije z dolgimi oblekami ali midi krili.

Skratka, zelo bogata kolekcija, ki ima tudi mokasine (ne, niti na te niso pozabili), a o tem kdaj drugič!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.