Kako nositi zelo široke kavbojke

Zdaj so v modi in čeprav na prodaj najdemo veliko različnih modelov, široke kavbojke ostajajo najbolj udobne. Res je: je širina in širina, ker so nekateri modeli tako noro široki in dolgi, da naj bi jih že vlekli pod čevlji, kar ni niti najbolj enostavno, niti najbolj elegantno. Torej ne, zelo preprosto. A če ste za udobne kombinacije in hkrati tudi takšne, ki znajo biti primerne za službo, potem je iskanje pravega širokega jeansa pravzaprav zelo pametna stvar, ki lahko zahteva nekaj več ur, a ko boste prišle do pravega modela, vam ne bo žal. Tudi sama sem lastnica širokih kavbojk in v zadnjih časih me navdušujejo celo modeli na korenček, ker ožijo pas in naredijo lepo zadnjico – juhu. Sledi nekaj zanimivih primerov, kako nositi široke kavbojke.

  • Široke kavbojke in blazer
  • Široke kavbojke in trenč
  • Široke kavbojke in bela srajca
  • Široke kavbojke in gol trebuh (crop top)
  • Široke kavbojke in jeans jakna

Zdi se mi, da so široke kavbojke kar dobra izbira za prihajajočo jesen. Osebno jih imam najraje z zelo elegantno, boho bluzo, ker ustvarim lep kontrast med grobostjo jeansa in nežnostjo srajce. Na jesenskih brveh je bilo kar nekaj zanimivih modelov in kljub temu, da je moda obljubljala povratek nizkega pasu in ožjih oblik, so oblikovalci ponovno izbrali udobnost, kar se mi zdi tudi smiselno. Ni nujno, da so kavbojke modre, lahko stavite tudi na druge modele, kot so črne, rjave, roza ali bele. In sploh bele so kos, ki ga lahko nosimo tudi jeseni, kot spomin na poletne dni.

Vir: Getty images
Vir: Getty images

Kot vidite je veliko različnih modelov, ki bodo poskrbeli za prijetno in toplo jesen.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.