Tista lavanda, ki je morda niste pričakovale

Zanimivo, kako se ponavlja, in zanimivo, kako jo imamo ženske rade. Mislim, da ni naključje, glede na to, da so vsi vijola toni pravzaprav čarovniško obarvani in zato delujejo na nivoju duše. Verjemite ali ne, ampak z vijola barvo na sebi postanemo veliko bolj kreativne in celo uspešne. Če ste pred pomembno odločitvijo, če razmišljate o življenjskih poteh, če se počutite v stiski, je vijola barva tista, ki vam lahko pomaga. Najdemo jo seveda tudi v naravi, samo pomislite na ametist, čarobni kamen, ali na lavando, ki prav julija cveti v Provansi in podarja prizore, ki pustijo brez besed.

In lavanda je ponovno z nami, seveda v obliki oblek, na modnih brveh, ki so nasičene z njo. Plašči, obleke, hlače, kostimi, modni dodatki, vse je vijola in tako prijetno v kombinaciji z belo ali črno. Sicer pa, zakaj ne, lavanda je lepa tudi samostojna in si jo zato lahko vedno omislite. Če vas morda še vedno ne prepriča, potem poskusite le z drobnim dodatkom in opazujte počutje; za začetek bi vam rekla, da je tudi bluza s pentljo super stvar, sploh, če nosite kavbojke ali jeans jakno. Dodajte bisere, če ste za nekaj zelo elegantnega ali zlat nakit, ki vijola barvo zelo dobro popestri.

Vir: Getty

Verjamem, da nam bo ulična moda podarila kar nekaj odličnih idej in že komaj čakam stajlinge, ki še pridejo!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.