Modne bleščice tega tedna

Nismo se še dobro poslovili od poletne vročine, modni svet pa že hiti z vso paro naprej, ta teden že daleč naprej proti naslednji pomladi, celo poletju. Res je, ta torek se je že pričel newyorški teden mode, ki ga bodo sicer v soboto, 11. septembra, v spomin na žrtve napada izpred 20 let za hip ustavili, v nedeljo pa bomo lahko doživeli veliki zaključek, ki ga bo pospremila (zagotovo znova veličastna) revija modne hiše Oscar de la Renta. In poleg tega? Tu je še kar nekaj novičk, ki jih preprosto ne gre spregledati:

Proenza Schouler pomlad 2022

Povsem sveža, jesenska kampanja te dni prihaja s strani znamke Bottega Veneta, za katero so v razkošnih kosih in barvah pozirali modeli Freja Beha Erichsen, Dede Mansro, Fernando Cabral, Takahiro Oda in Yoonmi Sun.

Bottega Veneta jesen 2021

Vrača se tudi Zendaya v vlogi ambasadorke slovite modne hiše Valentino, tokrat za njihovo jesensko-zimsko kampanjo kolekcije Act.

Valentino jesen 2021

Luksuzna znamka Louis Vuitton nas tudi ta teden ne pušča povsem brez novosti, saj je tu njihova obutvena kampanja z Emmo Chamberlain v glavni vlogi.

Louis Vuitton jesen 2021

Za črno-belo podobo letošnje hladne sezone se je v novi kampanji, kjer blestijo Indya Moore, Abbey Lee Kershaw, Béatrice Dalle, Talia Ryder in Sihana Shalaj, odločila znamka Saint Laurent.

Saint Laurent jesen 2021

Znova je tu Bella Hadid, ki ostaja zvesta ambasadorka tudi Michaelu Korsu, tokrat za njegovo jesensko kampanjo MICHAEL Michael Kors.

MICHAEL Michael Kors jesen 2021

Bella pa seznamu mnogih znanih znamk, katerih novo kampanjo krasi, dodaja še znamko Miss Sixty, kjer izgleda naravnost prečudovito mladostna.

Miss Sixty jesen 2021

Nenazadnje omenimo še znamko Longchamp, kjer so v jesenski look povsem sveže kampanje Très Paris tokrat ovili model Mico Argañaraz.

Longchamp jesen 2021
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.