Stajling dneva: svilena bluza s pentljo

Drage bralke in čudovite ženske,

včeraj sem razmišljala o tem, kako noro lepo je biti del ženske družbe in imeti na dlani vse tiste majhne, velike obrede, ki poskrbijo, da je življenje lepše. Tega ne bi zamenjala za nič na svetu. In razmišljala sem, kakšno srečo imam, da mi moda tako nežno in subtilno zna polepšati dneve in kako se zabavam takrat, ko je ne razumem ali mi preprosto ni všeč. A jesen prinaša res ogromno lepega in barvitega, vse je narejeno z mislijo na to, da se moramo počutiti dobro. V lastni koži naj bi bilo najbolje in srčno upam, da je tako tudi pri vas ter da je pred vami miren teden. Če pa se slučajno zgodi kakšen neprijeten dražljaj, saj veste, švignite mimo in pogumno naprej!

Želim vam vse dobro in veliko smeha.

Za današnji stajling sem izbrala zelo klasično svileno bluzo s pentljo in lepimi gumbi. To je kos, ki je v moji omari nepogrešljiv in čedalje bolj cenim lepe in prestižne materiale, ki se skozi čas ne spremenijo. Kombinirala sem jo s krilom na A, saj ostaja moj najljubši model, in tako ustvarila komplet, ki je lahko eleganten, ali pa tudi za vsak dan, odvisno od tega, kaj obujemo. Sem bodisi za superge ali visoke pete, za malo torbico ali rahlo večjo in hiter korak. Všeč mi je ta multifunkcionalnost mode, ki zna biti res prijazna, sploh v času, ko smo na nogah 12 ur in so pete, tu in tam, res zelo zahtevne. Če vam je bluza všeč in si morda želite kaj svilenega, poglejte na www.lilisilk.com, s kodo lorella15 prejmete 15 % popusta na vse izdelke.

Moj stajling je sledeč: bluza Lilisilk, krilo Chicwish, čevlji Bata, torbica LiuJo, prstana Gold Philosophy.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.