Ljubke nogavičke za kavbojke

Priznam, da sem tudi sama marsikdaj v dvomu: se odločim za kavbojke in potem kot obsedena iščem nogavice. Hlačnih res ne maram, ker me motijo, bele in kratke so včasih super izbira, a ne vedno, stopalke pa zgubim v čevlju (srčno upam, da nisem edina, ki jih cel dan popravljam in na koncu vržem stran). Calzedonia je pomislila na vse ljubiteljice lepih nogavic, ki jih tokrat nosimo prav s kavbojkami, bodisi modrimi ali belimi. Sodelovanje je nastalo med kultno italijansko znamko, ki že dolgo skrbi ne le za nogavice, temveč tudi za kopalke, in Mr. Wonderful, ki smo ga do sedaj poznali predvsem na področju dodatkov za pisarno in šolo. Tako so značilni Mr. Wonderful motivi v obliki samoroga, avokada in drugih živali pristali prav na Calzedonia nogavičkah.

Vir: Calzedonia
Vir: Calzedonia

Kratke, bombažne in seveda tudi zelo športne, niso mišljene le za mlado populacijo, daleč od tega. Sicer je odvisno, kaj vam je všeč in kakšen je vaš življenjski slog, a zdi se mi, da ima prav vsaka izmed nas športne trenutke, ki zahtevajo svobodo gibanja in prav takrat si lahko privoščimo veliko več. tudi na tej kolekciji boste imele akcijo štiri pare in eden je potem brezplačen, kar se mi zdi koristno, glede na to, da nogavice res niso večne. Če pa ste povrh vsega ljubiteljice pastelnih barv, boste prav gotovo našle nekaj zanimivega in morda celo nogavičke kombinirale s šolskimi potrebščinami svoje punčke (no, to je moj primer!).

Vir: Calzedonia

Če se slučajno sprašujete, ali bodo pri Calzedonii naredili tudi serijo za moške, je odgovor še neznan, a kdo ve, morda v prihodnosti in z manj roza barve!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.