Ključni kosi minimalističnega jesenskega sloga

Ah, ta minimalizem, ljubiteljice imate verjetno vse kose, ki jih bomo predlagali, že v omari. Vse, ki se z njim od daleč spogledujete in vas navdušuje, pa potrebujete le nekaj modnih kosov za ustvarjanje tovrstnih videzov. Vaša omara brez dvoma ne bo pokala po šivih in ljudje vas bodo prepoznali že po stilu. Na samem vrhu jesenske must have liste je blazer, v črni, beli ter vseh odtenkih vmes, zelo lepe so tudi jesenske kombinacije z zemeljskimi toni. Brez tega preprosto ne morete vsak dan, praktičen je za nakupovanje s prijateljicami, pijače in podobno. Primeren je tudi za v službo – odvisno, kako ga boste skombinirale.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če sledite trendom, ste opazili, da so ožji, skinny modeli hlač skorajda šli v pozabo in pri minimalističnem slogu kraljujejo široke elegantne hlače čistih linij. Zelo šik je tudi matchy-matchy videz blazerja in hlač – elegantnost je zagotovljena. V poštev pride tudi usnje, ki pa ni le črno, torej v bež, vojaško zeleni ali rjavi. Zgornji del naj bo prav tako čisto basic, dokler temperature dopuščajo, je navaden beli T-shirt popolna izbira, v bolj mrzlih mesecih pa ne sme manjkati črna puli majica.

Vir: Pinterst
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pri obutvi so beli športni copati tisti, ki dopolnijo videz. Modelov je res veliko, tako da lahko izbirate med najbolj športnimi ali tistimi bolj elegantnimi. Tukaj so še navadne balerinke, ki tudi spadajo med bolj udobno izbiro, in gležnjarji v črni barvi, ki so lahko s peto ali brez.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.