Ta lepa jesenska moda, ki diši po preteklosti

Najbrž me pri modi še vedno najbolj navdušujejo kosi, ki spominjajo na preteklost. Sicer ne mislim, da je moda že vse povedala in pokazala, mislim le, da so ženske v preteklosti živele drugačno življenje in tudi bolj cenile kose v omari, ker jih načeloma ni bilo milijon. Počasi, a vztrajno se ta moda vrača in nam danes ponuja res super kombinacije, ki zdržijo v času in se ne ozirajo na trende, so preprosto tu z zelo jasno misijo: da nas naredijo lepše. Ker se bliža jesen, prihajajo na dan tudi tople pletenine, lep jeans, izredno ženstvene obleke in krila za vse priložnosti. In všeč mi je, ker vse deluje toplo in “narejeno z glavo”, nikar modna muha, ki bo naslednje leto že popolnoma mimo.

Če po eni strani postanejo barve nekoliko temnejše, so po drugi tukaj zelo ljubki barvni akcenti, ki zaživijo predvsem na pleteninah in celoti podarijo ženstven značaj. Nizki čevlji ali škornji, pa tudi žametne balerinke (vem, niso za vse okuse, a osebno so mi zelo všeč) so idealna kombinacija s plisiranimi tkaninami in midi dolžinami. Tudi v letošnji jeseni ne bomo pozabili na lepe bluze s še lepšimi ovratniki: vedno pridejo prav in so čudovite pod obleko brez rokavov, s hlačami, krilom, pod usnjeno jakno ali kar tako, samostojno. Ostajamo zveste visokemu pasu, ker lepo poudari boke in poskrbi za vitko postavo, kar nam je seveda zelo všeč.

Ko pogledam vse te kose in kombinacije, me prešine, da bi lahko potovali iz generacije v generacijo, kar se mi zdi prav čarobno … Da se zgodba nadaljuje in tako ohranja ženstvenost.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.