Nova samoporjavitvena kozmetika Coola

Življenje na terasi ima svoj čar in prav gotovo se zelo veselim poletja, ko se bom končno sezula in se prepustila sončnim žarkom. Vedno pomislim, da bi z veseljem podpisala zato, da bi imeli vedno lepo vreme, čeprav sem v zadnjih letih začela ceniti tudi čar zime in ostalih sezon. V resnici ima vsaka sezona, ki jo doživljamo, svoj edinstven čar.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In če govorim o soncu, je potem nujno, da omenim tudi zaščito. O tej se sicer veliko govori, zato verjamem, da veliko tudi vemo, a tokrat sem naletela na zelo posebne, eko izdelke, ki so povsem drugačni od ostalih. Ste morda že slišali za Coolo? Tako kot pravi ime, je Coola resnično kul. V podjetju  z vso strastjo ustvarjajo zdravo in ekološko zaščito pred soncem, ki jo ljudje obožujejo! Tu so, da razvajajo našo kožo z najbolj čistimi in ekološkimi izdelki kar jih je možno izdelati. Navsezadnje vsi pazimo, kaj vnašamo v telo, a enako pomembno je, kaj nanašamo nanj. Zelo si prizadevajo za uporabo sestavin, ki so lokalno pridelane, ekološke in upoštevajo pravila trajnostnega razvoja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Prav vsak od njihovih zelenih, a razkošnih izdelkov bo vašo kožo zaščitil ter jo negoval z vitamini, antioksidanti proti staranju in naravnimi varovalnimi snovmi. Coola vam ponuja neverjetno pestro paleto izdelkov in vsi, tako klasični kot mineralni, zagotavljajo zaščito širokega spektra UVA in UVB žarkov! Izdelki vsebujejo več kot 70 % delež certificiranih ekoloških sestavin in naravna zaščitna sredstva, kot so plankton, rdeča morska alga in olje redeče maline, ki imajo prirojene in naravne zaščitne lastnosti za povečanje učinkovitosti sredstev za zaščito pred soncem in nego kože. Torej so zelo prijazni do nas, okolja in seveda do naših otrok!

 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

S Sofio smo imeli kar nekaj avantur na temo “alergije na soncu” in vesela sem, da sem končno našla nekaj primernega tudi za njeno občutljivo kožo. Te dni pa sem tudi sama navdušena nad Coolo, in sicer nad linijo za samoporjavitev. Če ste kdaj poskusile s tovrstnimi kremami, veste, da niso vse enake. Nekatere pustijo madeže, druge smrdijo, tretje so tako nehvaležne, da je že isti večer posteljnina rjava … Skratka nočna mora. Pri Cooli sem testirala samoporjavitveni obrazni serum proti staranju za vsakodnevno uporabo, ki vsebuje več kot 70 % ekoloških sestavin. Mogočna mešanica arganovega olja, vitamina C, hialuronske kisline in rastlinskih izvornih celic daje koži občutek svilnate gladkosti, navlaženosti in sijaja.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Organska revolucija za industrijo, organska evolucija za nas. Nova samoporjavitvena linija je idealna za celoletno porjavelost, saj jo sestavljajo certificirane ekološke sestavine, ki bogatijo izdelke za samoporjavitev, primerne za vse tipe kože, tudi za občutljive. Skratka: zaščitena koža, lep ten, prijazen vonj, super eko embalaža. Mislim, da bo ta linija postala pravi hit tudi pri nas, saj je v tujini že pravi poletni must have!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Moj nasvet: pred nanosom samoporjavitvene kreme nujno naredite piling. Da boste način porjavitve preizkušale postopoma, pomešajte Coolino kremo z navadno vlažilno, ker bo tako učinek blažji. Nadaljujte postopoma, naslednji dan, dokler ne pridete do zaželenega tena. Ko bo čez nekaj časa barva zrela, da jo odstranite, to naredite ponovno s pilingom, tako boste rešile tudi brisače in koža bo že pripravljena na novo dozo Coole.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.