Nove barve za lase Moroccanoil

Lasje so zelo pomemben del nas in so, zlasti za ženske, tesno povezani z ženskostjo. Ženske z neurejenimi lasmi ne izgledajo dobro, zato vemo, kako striženje in primerna barva zanjo popolnoma spremeni videz. Danes 70 % žensk spreminja barvo las, včasih zato, da sledi modi ali preprosto zato, ker si želijo drugačnega videza. Na splošno se ženske zatekajo k barvanju, da prekrijejo bele lase ali da svojim lasem dodajo nove odtenke. V zadnjem času barvanje las ni več izključno ženska pravica, saj se barvajo tudi moški. Pri izbiri barve las moramo 100 % paziti na kakovost in barvo, ki bo lase čim manj poškodovala. Če pa najdemo produkt, ki lahko barva in hkrati tudi neguje, potem smo res na konju.

Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil

Moroccanoil je postavil temelje za obsežno linijo premium izdelkov za nego las, ki vsebujejo različna prestižna olja, predvsem njihovo hranljivo arganovo olje, bogato z antioksidanti, ki poskrbi za zdrave in sijoče lase. Profesionalne barve vsebujejo tudi sistem ProArginine + ArganID™ — prelomno tehnologijo, ki daje čudovite rezultate in sočasno skrbi za lepe in močnejše lase. Moroccanoil barve omogočajo zanesljive rezultate za živahno, dolgotrajno barvo z intenzivnim sijajem in hkrati ščitijo integriteto las. Barve nudijo izjemno zaščito med celotnim postopkom barvanja in pri tem zmanjšajo škodo, da so lasje videti zdravi, negovani in čudovito pobarvani.

Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil

Linija barv Moroccanoil je sestavljena iz trajnih, pol-trajnih ter začasnih barv in hkrati nam ponuja tudi izdelke za pramene. Vsi produkti so obogateni z značilno dišavo Moroccanoil, ki je postala skozi čas zelo priljubljena in prepoznavna. Linija je namenjena izključno za profesionalno uporabo, barve pa so na voljo le v prestižnih salonih. Pri ženskah je barva las zelo pomembna in se mora nujno ujemati z videzom in fizionomijo osebe, zlasti z obliko obraza. Zato je nujno izbrati pravo barvo las, ki lahko še bolj polepša in poudari osebnost ženske, ki jo nosi.

Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil
Foto: Zen za Moroccanoil

Moja izkušnja z barvami Moroccanoil je bila res noro dobra: uporabili smo tri različne odtenke, ki so se nežno, a hkrati odločno prelivali na mojih laseh. Všeč mi je, ker ni nobenega rdečega ali oranžnega odtenka, rezultat je super naraven in topel, v skladu z ostalimi barvami mojega obraza: vedno razmišljamo o celostni podobi: polt, oči, lasje so v bistvu eno.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
    1. Prav gotovo jih imajo izbrani frizerji po celi Sloveniji, pa tudi Ilirija Hairspa v Ljubljani, kjer sem bila jaz in so me barvali (Tržaška 40). Niso v prosti prodaji ❤️

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.