Nove rdeče šminke, ki jih morate imeti

Najbrž ne obstaja dodatek, ki bi bil tako subtilno seksi, kot je rdeča šminka. Ali dodatek, ki bi v hipu poskrbel, da se počutiš tako noro močna. Pardon, mogočna. Rdeča šminka je simbol neodvisnosti in samozavesti. Lahko imate na sebi najbolj navadno T majico in kavbojke, superge in majhno torbico, a s pomočjo pravega rdečega odtenka šminke, boste popolnoma spremenile svojo podobo.

Vir: Pinterest

Kateri pa so odtenki, ki so trenutno najbolj aktualni? Težko rečem, da se rdeča šminka spreminja iz sezone v sezono, prej bi rekla, da ko napoči čas za mrzle dni, hop, ponovno pride na obisk in je vedno divje lepa. So odtenki, ki bi jih preprosto morale imeti in morda je že tako, da je kar dobro, če za rdečo šminko odštejete malo več denarja, ker gre za zahtevno barvo. Če imate tanke ustnice, potem je uporaba svinčnika nujno potrebna, v nasprotnem primeru ste lahko tudi brez, a ne predolgo. Šminka se namreč hitro razleze čez rob, zato čez dan potrebuje popravke. Dober trik je, da jo nanesete in potem potapkate s suhim pudrom. Tako bo dlje stala na svojem mestu.

Vir: Pinterest

Rosso Valentino

Je tista najbolj kričeča in morda čista rdeča. Zelo živa in intenzivna, zelo lepa. Primerna je za večerne priložnosti in nedvomno poskrbi, da je vaš nasmeh zelo bel, žareč. Ali pristaja vsem? Najbolj tistim ženskam, ki imajo lepo oblikovane ustnice in lepe, ravne zobe, ker ta odtenek pokaže vse napake. Pozor, torej.

Vir: Pinterest

Berry mix

Ali burgundy, torej vinsko rdeča. Gre za temen odtenek rdeče, ki je načeloma zelo zimski in lep tudi zato, ker ga mirno kombinirate z lakom za nohte v istem ali podobnem odtenku. Lepa je na bledi in tudi na temnejši koži, lepa je na svetlih ali črnih ženskah, prav tako je vedno primerna. Za piko na i dodajte malo glossa na sredini.

Vir: Pinterest

Indijsko rdeča

Ta odtenek vsebuje kar nekaj oranžne in rahlo spominja na barve sončnega zahoda. V resnici ima lahko tudi malo roza ali vijola v sebi, odvisno od znamke. Vse omenjene barve so zanimive, hkrati znajo biti zahtevne zato, ker optično obarvajo zobe v temnejšo barvo. Osebno mi to ni všeč, zato se zelo izognem indijskim odtenkom, niso zame.

Vir: Pinterest

Gloss, mat in satinirano

Vse teksture so dobrodošle, a v tem trenutku je mat šmink nekoliko manj. Mojsri ličenja pravijo, da smo se kar naveličale in morda je temu res tako. Mat je tudi suho, ni za vsako žensko in načeloma gre za barvo, ki jo potem težko spravimo dol. Prihajajo nove, satinirane šminke, ki so nekje med mat in lesketajočo, torej ponovno s tisto pravo, staro teksturo, ki jo poznajo naše mame. Jaz sem za.

Vir: Pinterest

In še moj osebni seznam najboljših rdečih šmink

  • Dolce & Gabbana Classic Cream Lipstick – odtenek Devil
  • Nars lipstick – odtenek Jungle red
  • Chanel Rouge Allure Intense Long-wear Lip Colour – odtenek Pirate (tudi lak za nohte je top!)
  • Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Satin Radiance Lipstick – odtenek 01 Le Rouge
  • Tom Ford – odtenek Crimson Noir
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.