Še vedno aktualne kratke hlače

Nekako težko je ob današnjih temperaturah razmišljati o krajših, mini kosih, sploh pa o kosu, ki pravzaprav v celoti pripada vroči sezoni. Kratke hlače so v zadnjem letu doživele pravi preporod, v dokaz temu so bili tudi številni spomladanski in poletni trendi, ki so v sam vrh popularnosti uvrščali prav slednje. Zato se verjetno ne gre čuditi dejstvu, da se jim marsikatera modna hiša ni pripravljena odreči niti v hladnejših dneh, seveda v pravilnih kombinacijah in večkrat čudovitih stajling zgodbah. Kratke hlače torej ta hip hodijo z roko v roki z must have gležnjarji in še bolj z modnimi, retro škornji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za kombinacije, ki vključujejo ogromno elegance, pogosto slednja diši po preteklih 70. ali 80., obvezna oprema pa so seveda tudi najlonke. Tu je govora o prefinjenih modelih kratkih hlač in ne o tistih najbolj športnih, saj so namreč primerne tudi za večerne priložnosti, sploh ko jim dodamo glamurozen top ali ženstveno bluzo. Kratke hlače so te mesece pogosto v sklopu kostima, torej v duetu z blazerjem, večkrat je IN tvid, zelo kul delujejo tiste v usnju, medtem ko lahko najbolj nežne v svili in bombažu, pa tudi tiste iz jeansa pustimo za naslednjo toplo sezono.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Predlagam dobro naložbo v kvalitetne škornje v črni, beli in/ali rjavi, lahko tudi v bolj intenzivnih odtenkih, nakup polprosojnih najlonk v črni ali kožni barvi ter kratke hlače iz debelega materiala, v širokem kroju z visokim pasom, ki segajo nekako do sredine stegna. Lahko bi rekli, da jih tokrat večkrat menjajmo za mini krilo, zraven pa za piko na i dodajmo še mehke pletenine, razkošne bluze ter dolg, vsestranski plašč, ki poskrbi tudi za to, da celotna podoba ne deluje preveč razgaljeno.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.