Dodatki za lase na poulični modi

Nisem prepričana, kdaj sem šla nazadnje od doma brez dodatkov za lase. Lahko gre za obroče, elastike (tiste, ki smo jih nosile v 90. letih in za katere smo prisegle, da jih ne bomo nikoli več, ker niso niti za v fitness), špangice in še kaj bi se našlo. Super, če je opazno, zakon, če je res veliko. Tudi poulična moda je v tem smislu zelo zgovorna in prav med tedni mode sem opazila ogromno dogajanja na glavi, zato imam občutek, da nisem na napačni poti.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Spominjam se Prade in tistih ogromnih, napihnjenih obročev. Ok, bili so pretirani in ne za vse glave, a kot veste zna biti moda tudi zelo subtilna in pametna, zato je za vsakdanje življenje predlagala modele, ki so veliko bolj nosljivi. To mi je všeč iz več razlogov, prvi pa je, da imam lase na mestu in špangico, kot v starih časih, me pa prav nič ne skrbi, da sem z njo videti punčkasta. Vsi frizerji v zakulisjih svetovnih revij, s katerimi sem se pogovarjala, so mi potrdili, da gre za dodatke za vse ženske. Juhu.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Pinterest
Vir: Hello magazine

Kate Middleton je najbrž poskrbela, da so obroči postali kutlni. In ona ima toliko las, da je lahko prav ambasadorka tega sloga. Tudi žametne različice so zanimive, tako kot etno obroči, torej oblečeni v zelo barvit bombaž. Vzorci so lahko enaki kot na obleki, kar je samo še en korak do brezhibnega stila. Ta matchy matchy eleganca, ki smo jo v starih časih ujeli z isto torbico in čevlji, se je sedaj preselila. Poglejte torej, kaj ima ženska na glavi in vam bo vse jasno!

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Pinterest
Vir: Getty
Vir: Getty

Must have jesenske sezone: žametni obroči, špangice s perlicami, napis Love – prav tako na špangici in scrunchie elastike, tudi iz žameta. Nikoli ne reci nikoli.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.