Novi dm lepotni center

V Kranju je te dni zaživel prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji, ki bo poleg frizersko-kozmetičnih storitev nudil širok razpon profesionalnih, kakovostnih in luksuznih storitev, ki si jih lahko privoščite.

 dm Studio v Kranju
 dm Studio v Kranju

Strokovnjaki dm Studia obljubljajo, da bodo stranke s svojim znanjem popeljali na edinstveno lepotno potovanje. Kreativne frizerske storitve in individualno prilagojene lepotne rešitve bodo nadgradili z najnovejšimi programi pomlajevalnih tehnik in na kožo pisanimi tretmaji za nego obraza in telesa s svetovno priznanimi linijami izdelkov. Salon omogoča celovito obravnavo za izbrano lepotno področje, ki bo vključevala tudi individualno svetovanje in izobraževanje ter prilagojen program za vsako stranko posebej. Po želji stranke bodo v salonu s pomočjo osebnega kartona omogočali najvišjo stopnjo kakovosti storitev čez celo leto s ciljem vzdrževanja najboljše kondicije vaše kože, las in lasišča.

 dm Studio v Kranju
 dm Studio v Kranju
 dm Studio v Kranju

Posebno pozornost ugodju in dobremu počutju so v dm Studiu namenili pri opremi prostora, ki je nastala v sodelovanju s priznanim zagrebškim Studiem Franić Šekoranja. Oblikovalci so z nežnimi svetlimi toni in udobnim pohištvom ustvarili okolje, ki izžareva življenjski utrip, obenem pa pričara trenutke brezskrbnega sanjarjenja. Prostor z intimnim pridihom bo vsaki posamezni stranki ob obravnavi omogočal popolno sprostitev. Da se boste o tem prepričale same, dm Studio podarja eni bralki antistresno masažo telesa ali fen frizuro (s striženjem – po želji). Pošljite mail na darilo@glitter.si, zmagovalko bomo objavili na naši Facebook strani.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.