Novi Nivea Parfum

Obstajajo vonji, ki dišijo po domu, otroštvu in brezskrbnosti. Kot torta, ki jo je v nedeljo zjutraj sveže spekla mama. Ali vonj po pokošeni travi na vrtu, dišeči kruh na mizi, še topel in hrustljav. Pa tudi dež, ki je ravnokar zapadel, s prizorom živahnih otrok, ki skačejo po lužah. In potem so tu parfumi, povezani z lepoto, ki so jih delale naše mame, babice, tete ali starejše sestre, medtem ko smo jih me, takrat še punčke, občudovale z zavihanimi noski: tu je vonj rdeče šminke, ki smo jo ukradli mami, ki je dišala po vaniliji in sladkosti, po babičinem pudru za telo, ki je napolnil prostor z vijolico, in končno vonj, ki je bil prisoten v vsaki hiši, po parfumu kreme za telo Nivea v modri pločevinasti škatli, ki so jo uporabljale praktično vse generacije.

Vir: Nivea

Za vse nostalgike po spominih na otroštvo in za obujanje vohalnih spominov nam parfum Nivea omogoča, da imamo vedno s seboj tisto znano in pomirjujočo dišavo, pa tudi, da poudarimo kremo, ki jo lahko najprej nanesemo po celem telesu, nato pa si privoščimo še toaletno vodo. Parfum Nivea, ki je na voljo v dveh različicah, 30 ml in 100 ml, je sveža pudrasta cvetlična dišava z zgornjimi notami sivke, mandarine in bergamotke, cvetličnim srcem z vrtnico, ylang-ylangom, šmarnico in frezijo ter osnovo sandalovine.

Vir: Nivea
Vir: Nivea
Vir: Nivea
Vir: Nivea

Okrogla embalaža je nepogrešljiva: ne samo parfum, tudi oblika stekleničke natančno spominja na okroglo modro pločevinasto škatlo, tako v manjši različici kot v večji. Za nadaljevanje popotovanja v iskanju vonjev, ki so nam najdražji, je Nivea želela izumiti še eno toaletno vodo, ki jo je navdihnila njena krema za telo, a tokrat gre za kremo za sončenje. Tudi v tem primeru, tako kot pri kremi v okrogli modri škatlici, imajo kreme za sončenje dišave, ki se dobro vtisnejo v naš vohalni spomin in ob ponovnem videnju v zrelih letih pogosto vzbudijo lepe občutke. Zato je nastal tudi parfum Nivea Sun, ki spominja na tisti vonj, ki se sprosti, ko na morju po vsem telesu naneseš Nivein SPF.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.