Novoletne pričeske: vse, a ne gladko!

Vse kaže, da si bomo za novo leto omislile predvsem kodre. Nič preveč dramatičnega, čeprav je videz “velike glave” z bogatimi lasmi seveda aktualen, a lahko mirno stavite tudi na kaj rahlo minimalističnega. Sicer je moj nasvet, da v kolikor se vam ljubi, le stavite na super glamurozno pričesko in make-up, ki je prav tako zelo, zelo novoletni. Zakaj? Ker v kolikor si ga ne privoščite zdaj, nikoli ne bo prišel pravi trenutek.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Rdeča šminka, lepa in sijoča koža, highlighter in zadimljene oči so torej vaše vodilo, pričeske pa sledijo temu trendu in so zelo šik. Če vam na prvi pogled morda ne bodo všeč, vedite, da si lahko zelo pomagate z lasnimi vložki, ki jih je mogoče dobiti tudi pri nas. Niso slaba investicija, saj verjamem, da ko se boste zagledale s košato pričesko, jih boste še želele nositi. Seveda niso mišljeni za vsak dan, a ko imate posebno priložnost, pomembno večerjo ali preprosto druženje s prijateljicami, bodo še kako prišli prav. In dobro je, da ne poškodujejo las, saj imajo drobne glavničke, ki jih boste pritrdile kar same.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Če ste za speto, potem mora biti mehko. Vodilo je, da linije niso nikoli zategnjene, kar je dobro, saj ne boste potrebovale prav veliko las. Če torej kaj uide, nič zato, je kar dobro, oziroma še bolje! Kite vam bodo veliko pomagale in čeprav smo jih videli v vseh možnih različicah, je že tako, da še vedno presenečajo. Nekatere so super pridne in si jih delajo kar same, v nasprotnem primeru toplo svetujem obisk pri frizerju, saj drugače postane frizura znanstvena fantastika, ki vas bo le nervirala.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Če se odločite za zelo bogato pričesko s kodri, vedite, da dodatki niso potrebni. Če pa ste zaljubljene v obroče, lahko naredite kompromis: tanek obroč, bogata kita in mehko v sprednjem delu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.