Obleke iz šifona za poletne priložnosti

Šifon je tisti čudovit material, ki plapola v vetru in spremeni vsako Žensko v pravo kraljico. In najbrž je tudi material, ki ga izberemo za posebno priložnost, kot je vrtna zabava, poroka ali poseben večer, saj so najlepše obleke narejene prav iz šifona. S tem se strinjajo tudi različni oblikovalci, ki so si za toplo sezono omislili veliko kosov v tem materialu.

Valentino
Luisa Beccaria
Ulla Johnson
Tory Burch
Dior
Brognano

Preveč svečano? Niti slučajno. V resnici je le stvar perspektive. Vse priložnosti so dovolj dobre za lepo obleko, težava je prej v tem, da same mislimo drugače. To izhaja predvsem iz percepcije, da nas kdo ne bo razumel ali kritiziral zato, ker imamo na sebi nekaj preveč svečanega. A če dobro pomislite, komu mar? V omari imam kar nekaj lepih kosov iz šifona in gre za čudovite kreacije, ki jih nosim poleti z natikači, spomladi pa z jeans jakno, brez izjem. Všeč so mi zato, ker se mi zdi, da prav povzdignejo moralo in poskrbijo, da se v svoji koži dobro počutim in vidim kot privlačna ženska. S tem ni najbrž nič narobe.

Giambattista Valli
Marc Jacobs
Elie Saab
Oscar de la Renta
Marco de Vincenzo
Alberta Ferretti

Letošnja topla sezona prinaša rože in prav cvetlični potiski zaživijo na šifon tkanini. Idealna je torej za vse tiste daljše, širše in bogate obleke, ki pa so izredno lepe takrat, ko jih zagledamo na ženski, ki se sprehaja po mestu. In seveda so tukaj tudi kaftani ter velike rute, ki jih nosimo na plaži in čez kopalke. Odličen stil, da ne ostanemo le pri bikinkah in natikačih, sploh takrat, ko gremo denimo na kavo ali na kozarec penine.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Iiii, šifon! 😀 Sem ravno pred tole osamo prejela limonasto rumeno oblekico in komaj čakam na toplejše dneve in dovoljen izhod iz stanovanja 🙂 Pomahec na Obalo,
    Jerneja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.