Obleke, ki jih bomo nosile v naslednjih mesecih

Letošnje poletje že piše zaključek svoje romantične zgodbe, katere vajeti bo kaj kmalu prevzela umirjena jesen. Kljub dejstvu, da bo s tem nastopil tudi čas pospravljanja najbolj mini kosov, pa vendar slednji ostajajo z nami vse do sredine hladne sezone ali morda še dlje, zahvala pa gre predvsem vrhnjim kosom in obutvi, ki tokrat nudi nešteto zanimivih in predvsem drznih kombinacij. Vsekakor bodo v naslednjih mesecih ena najpametnejših naložb prav škornji, ki jih bomo to jesen in zimo nosile skoraj v vseh stajling zgodbah, čisto posebno mesto pa si bodo z njimi priborile naslednje obleke:

Cvetlična – ostaja v samem vrhu popularnosti, kot bi šlo za spomladanske trende, a z dodatkom drznosti in celo temačnosti. Bistvenega pomena so elegantni, včasih zelo mladostni kroji, ki v družbi rož in bogatega materiala tvorijo izjemno razkošne obleke, pa čeprav so slednje morda namenjene le dnevni podobi. S škornji vse skupaj dobi čisto drugačen in vsekakor veliko bolj nosljiv oziroma uporaben pomen.

Pinterest
Pinterest

Retro – tokrat bodo bolj kot boho stilu zapisane pop dobi, torej preteklim 80. in 90. Obleke v tem primeru kar žarijo, od metalnega leska, bleščic in intenzivnih odtenkov zlate, srebrne, pink in modre pa vse do mini dolžin in drznih izrezov, ki letošnjo jesen nekako veljajo za pravi must have.

Pinterest
Pinterest

Enobarvna – segajo vse od naravnih tonov v rjavi in nude pa do nežnih pastelnih ter nenazadnje črnih in belih. V tem primeru vsekakor velja pozornost nameniti kroju obleke, ki naj ohranja razgibanost in s tem zanimanje, dobra izbira pa so zagotovo tudi raznorazne asimetrične obleke, tiste na preklop ali pa tiste čisto minimalistične, a vendar z ekstra dodatkom, ki v hipu pritegne naš pogled.

Pinterest
Pinterest

Glamurozna – saj to jesen ne moremo mimo priljubljenosti dekorativnih elementov, kot so perje, bleščice, naborki in volančki, čipka in tančica in še in še. Za piko na i so tu še razkošni materiali in luksuzni vzorci, vse skupaj pa večkrat deluje kot prava umetnina, ki pa jo letos z lahkoto nosimo celo zraven sandalov z nogavicami, škornjev oziroma superg.

Pinterest
Pinterest
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.