Ali ste vesele lastnice klobuka?

Jasno je, da so klobuki še vedno super aktualni in še bolj jasno je, da jih prav veliko ne nosimo. Razlog je globalizacija mode in tudi to, da si najbrž ne vzamem dovolj časa za dobre stajlinge in posledično dodatke, ki so na prvi pogled že skoraj nepotrebni. Klobuk je tako postal dodatek, ki si ga morda, in res morda, privoščimo za kakšno posebno priložnost, kot je vrtna zabava ali poroka, drugače nanj kar pozabimo.

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

Vseeno pa so klobuki zelo aktualni, na plaži so že skoraj nujno potrebni in če ste ljubiteljice dolgih oblek, potem najbrž veste, da so klobuki že skoraj nujni. Široki krajci so ravno prav dramatični zato, da poskrbijo za dobro podobo in nas zaščitijo pred soncem, Fedora model pa je večen in seveda to drži tudi za moške. Sama imam v omari kar nekaj različnih modelov klobukov, ne morem pa reči, da jih veliko nosim. Nekako se ne počutim. Srčno upam, da bo ta val modernih pokrival okužil tudi nas, sploh zdaj, ko ste morda brale, da se je znana znamka Borsalino pobrala iz bankrota.

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

Seveda so klobuki, ki jih kupimo denimo na stojnicah, veliko manj dovršeni od tistih, ki nosijo dizajnersko ime, a nič zato. Njihova primarna funkcija je, da olepšajo našo glavo in marsikdaj tudi pričesko. Skupaj s špangicami in obroči za lase so klobuki prav gotovo dodatek te tople sezone. Moj nasvet je, da ste drzne in si jih privoščite, četudi imate občutek, da vas bo kakšen mimoidoči malo dlje opazoval. V resnici je to samo dobro.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Meni so klobuki vsec, imam jih kar nekaj, tudi za hladnejci cas, a jih zal ne nosim pogosto, ker potem prevec izstopam, zdaj pa se bom veckrat ojunacila, spostovana Lorella, Marija

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.