Obožujemo: krilo in pletenine

Vedno pomislim, da pred mnogimi leti te kombinacije sploh ne bi bile izvedljive. A moda je takšna, predvsem iznajdljiva, in hitro najde trende tam, kjer jih vidijo ženske: na ulici in v glavi oblikovalcev. Ta kombinacija mi je še posebej všeč: krilo in pulover ali debela pletenina, ker prav govori o lepem in prijaznem objemu ter o tem, kako lepo je biti ženstvena. Pletenine nove generacije so kot oblak, ki je dejansko super s krilom v midi dolžini, plisirano, krojeno na A ali preprosto gladko. Ta modna izbira zelo dobro deluje z balerinkami, škornji, supergami, včasih tudi s petami, a ne nujno.

Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane

Vedno imam občutek, da imamo na tem področju še odprta mnoga vrata. In res lahko eksperimentiramo. Tako postane tisti pulover, ki smo ga običajno nosile s kavbojkami in je že stokrat viden, nekaj povsem novega in tudi krilo, ki smo ga bolj malo nosile, dobi novo življenje. Menim, da se vse to zgodi zato, ker so bili pred leti puloverji mišljeni le za hlače in krila le za bluze. To, da se na nov način poigramo s kontrasti, pripelje do čudovitih kombinacij, ki zahtevajo malo fleksibilnosti, čeprav so že na prvi pogled preprosto lepe. In tukaj je še ena dobra novica: končno lahko potegnemo ven vsa krila in pokažemo noge, no, vsaj malo.

Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane

Kot rečeno so vse te kombinacije super tudi z nizkimi čevlji, kar se mi zdi zanimivo za tiste, ki ne marajo ali ne morejo nositi pet. Danes je na voljo ogromno nizkih modelov in vsi so po svoje lepi, zato ni dvoma, da si lahko prav vsaka izmed nas privošči ta stil. Kaj pravite, vam je všeč?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. 🙂 Zelo všeč in zelo razveseljujoče, da se pletenine “vračajo” in da smo lahko v krilih, ki pristojijo vsaki ženski in stilu posameznice! 🙂

  2. Zelooo všeč! Obožujem pletenine. Zato ker me rado zebe in zato, ker so lahko tako zelo domiselne. Prav lep pozdrav.
    Jelka J. Makoter

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.