Odele se bomo v čudovite potiske

Na poti proti pomladi postaja modna slika letošnje tople sezone že zelo jasna in kaj hitro lahko ugotovimo, da nas bodo rdeče niti tokrat povlekle v smeri klasike in retro stila, prefinjenosti svetlih, naravnih tonov in po drugi strani v smeri elegance ženstvenih potiskov. Prav slednji so naravnost čudovita pika na i toplejšim mesecem in čeprav je prav vsaka pomlad močno napolnjena s takšnimi in drugačnimi vzorci, je letošnji nabor teh še toliko bolj čaroben.

Tory Burch pomlad 2021
Tory Burch pomlad 2021
Tory Burch pomlad 2021
Tory Burch pomlad 2021

Prelepi so predvsem etno vzorci, všeč so mi večne pike, črte in karo primerki, prav posebno mesto pa tokrat pripada retro potiskom, za katere so modne hiše navdih tokrat črpale predvsem iz preteklih 60. in 70. Veliko modne magičnosti se tokrat nanaša na mešanico barv, sploh tistih super intenzivnih, kot bi jih morda prinesli direktno iz vroče Afrike ali Južne Amerike. Kosi so tokrat pogosto potiskani v celoti, čeprav si lahko privoščimo tudi le vzorčaste obrobe in/ali dodatke, veliko poudarka pa sloni na kombinacijah materialov in vzorcev, saj tako dosežemo še močnejši efekt dodelanosti, celo do mere statement naziva.

Kate Spade pomlad 2021
Kate Spade pomlad 2021
Kate Spade pomlad 2021
Kate Spade pomlad 2021
Kate Spade pomlad 2021
Kate Spade pomlad 2021
Kate Spade pomlad 2021

Tu so izredno nosljive midi in maksi obleke, vse od tistih na preklop pa do srajčnih, ravnih ali krojenih na A, z napihnjenimi rokavi ali pa kar brez teh. Potiski se to pomlad znova odlično podajo tudi kostimu, sploh pa bomo modne, ko izberemo tistega s kratkimi hlačami. In nenazadnje ob vstopu v letošnjo pomlad ne pozabimo niti na pomembnost udobja, tudi v primeru potiskov, zato kar pogumno posezimo tudi po vzorčastih jopicah, širokih hlačah in enostavnih srajcah, ob katerih bodo dovolj že retro kavbojke ali bele hlače.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.