Nova siva, vse tja do pomladi

Inštitut za barve Pantone pravi, da bo rumena barva letošnjega leta. In bo v odlični družbi, saj se tik ob njej nahaja siva. Čudna kombinacija? Niti ne. Siva v resnici zelo dobro deluje tudi sama, skupaj z rumeno pa poskrbi, da postane živahna barva sonca nekoliko bolj umirjena in hkrati nosljiva. Te dni je res hladno in zdi se mi, da je marsikatera iz omare ponovno potegnila vse temne kose, saj imamo občutek, da nas bodo bolje segreli. Deloma je res, hkrati pa drži, da lahko vse temne kose zamenjamo s sivo, ki ima v sebi kanček srebrne in je čudovita tudi z belo ter masleno barvo. Maslena je še en odtenek, ki bo zelo aktualen poleti in seveda spominja na slonokoščeno: super šik in zelo uporabno.

Kako torej nositi sivo

Med kosi, ki so zdaj aktualni, je trenč, saj je v sivi različici nekaj novega in drugačnega. Lahko si ga omislite skupaj z belo ali tudi ton na ton. Če vam je siva všeč, potem so tudi pulover z visokim ovratnikom, jeans hlače, usnjene hlače ali krilo ter bluza dobra izbira. Podobno kot z masleno ter s pastelnimi odtenki, tudi siva omogoča veliko igranja ton na ton. Tako ne boste nikoli zgrešile.

Nikar ne pozabite na kostim

Črnega že imamo, kako pa je s sivim? Siv kostim je lahko čudovita izbira, denimo z belo bluzo in klasičnimi biseri. Obujte črne salonarje, elegantne balerinke, nizke moške čevlje ali superge, če vam je ta slog všeč. Čeprav je kostim res dobra izbira, razmislite tudi o krilu in obleki, sploh pleteni, rebrasti ali gladki, krojeni na A ali oprijeti. Siva omogoča kar nekaj eksperimentiranja in nikoli ne razočara.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če pa še vedno vztrajate s črno, tudi prav. V tem primeru si lahko omislite sive dodatke, ki bodo črnino dobro popestrili: čevlji, torbica, pas, ruta ali šal, kapa in rokavice. In zraven nekaj srebrnega nakita, saj tega ni nikoli dovolj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.