Oranžna je nova črna

Malo se bojim letošnje zime, a le zato, ker prihajajo plašči. Ne razumite me napak: plašče obožujem, a jih imam preveč in zdaj že ne vem več, kam jih dati. Lani sem jih nakupila prav veliko in zdi se mi, da znajo tvoriti odličen stil. Med temi je tudi oranžen plašč s karo vzorcem, ki mi je še posebej pri srcu, kljub temu, da oranžna ni ravno moja barva.

Foto: Zen
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

A če pomislim na barvitost te zime ter na to, kako močno barve vplivajo na naše počutje, potem lahko samo rečem, da sem super zadovoljna ne le z nakupom, temveč tudi s tem, da bo oranžna nova črna. No, vsaj tako pravijo. Mislim, da modni strokovnjaki malo pretiravajo, saj težko verjamem, da bo oranžna nadomestila črno, a najbrž gre le za to, da ji moramo dati pravo mesto. In kam sodi? Na sam vrh lestvice najbolj vročih barv.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Spominja na sonce in sončne zahode, na pomaranče in na sveže stisnjen pomarančni sok. Spominja na Indijo in sarije, zato ima zelo močno energetsko noto in morda je že prav, da se je preveč ne branimo. Oranžna se konec koncev zelo lepo poroči z živalskim potiskom, ki je še kako aktualen, ter s karo vzorcem, ki ga najbrž obožujemo vse. Lahko torej rečemo, da celotni podobi podari tisto piko na i, ki jo vedno iščemo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Omilimo jo z rjavo in tudi z belo, a v osnovi ne gre za barvo, ki išče sorodno dušo zato, da bi bila bolj mila. Prej bi rekla, da oranžna govori o samozavesti, energiji, moči, zrelosti in pozitivnosti. Veste, kaj? Sem za.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.