Osem zimskih, vrhnjih must have kosov

Mrzla sezona narekuje kar nekaj toplih kosov in danes je prav gotovo tako, da na voljo nimamo le plaščev in bund. Pa tudi barve so poglavje zase, saj smo v obdobju super močnih odtenkov, ki o nas lahko povedo ogromno. In ne pozabite, da so vrhnji kosi ključnega pomena za dober stil, posledično so tudi odlična investicija.

Daljša jopa

Te jope so, v mojih očeh, res čudovite. Ni mi všeč, če sem preveč zadekana, po drugi strani pa imam rada toplo in udobno, zato so te dolge jope zelo dobra izbira. Mnogokrat jih lahko oblečemo celo namesto plašča, saj znajo biti prav prijetno tople.

Daljša jopa

Jakna z ovčjim krznom

Super trend lanske zime in letos se vse skupaj nadaljuje. Te jakne so izredno kvalitetne, zelo udobne in zelo enostavne za kombiniranje z drugimi kosi garderobe. Ne najdem prav nič negativnega, pri meni je edino to, da me mucka zelo spominja na 90. leta, zato je preveč ne maram, a je vse skupaj stvar osebna okusa.

Jakna z ovčjim krznom

Daljši blazer

Naj bo kar dobro čez boke, saj nas bo tako tudi grel. Daljši blazer je zelo dobra rešitev za vse tiste trenutke v službi, ko veliko sedimo in nas hitro zebe. No, v tem primeru nas ne bo, kar je seveda super. Stavite na temne in globoke barve, za večjo mero elegance.

Daljši blazer

Dolg plašč

Zelo sofisticiran, čeprav ne ravno praktičen, sploh v primeru vožnje. Po drugi strani je dolg plašč edina možna izbira takrat, ko imamo na sebi dolgo obleko ali večeren outfit in si želimo biti izredno elegantne. Meni je všeč in ima od nekdaj svoj šarm.

Dolg plašč

Kosmata jakna

Vedno v trendu in zelo zabavna. Všeč mi je tudi zato, ker je tako mehka in prijetna, da te vsi želijo objeti, kar sploh ni slabo! Šalo na stran, te jakne tudi odlično grejejo in so v različnih barvah zato, da smo čim bolj opažene.

Kosmata jakna

Parka

Ni res, da je parka lahka jakna, saj so nove parke pošteno podložene, posledično tudi toplejše. Je idealna za vlažne dneve, za dež in pa tudi za vmesne sezone, ko zunaj še ni snega. Torej zdaj. Top barva? Zame vojaško zelena, ker je čudovita z zlatim nakitom.

Parka

Barvit plašč

V letošnji zimi je res veliko barv in me zato ne čudi, da so plašči nove generacije tako kričeči. Zdi se mi, da obstajajo v vseh možnih odtenkih in sploh ni izjeme. Pasteli so zame še vedno na prvem mestu, pa tudi bela, ker je najbolj elegantna in da, tudi najbolj občutljiva.

Barvit plašč

Bunda

Dolga, kratka, srednje dolžine. Mora pa nujno biti v originalni barvi. Zdi se mi, da nas te vitaminske barve prav pomladijo, kar res ni slabo, se strinjate? Tudi dolge bunde so poglavje zase, super udobne in zelo tople; v tem primeru pa le stavite na odtenek, ki je nekoliko bolj umirjen.

Bunda
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.