Zaponka: modni detajl na torbicah in čevljih

Nova sezona je prinesla kar nekaj novosti tudi na področju modnih dodatkov. Zanimivi modeli torbic ter čevljev so poplavili trgovine in izbira je zares velika. Modni detajl, ki ga ni mogoče spregledati, pa je zaponka, ki poskrbi za popestritev na različne načine. Ta je v večini primerov velika, overzised in opazna. Pri izbiri torbice, ki je idealna za vas, lahko izbirate med različnimi modeli; večjimi in manjšimi, nevtralnimi, ki pristajajo na številne kombinacije, pa tudi barvitimi, ki poskrbijo za statement na vašem videzu. Fashionistke prisegajo na modno znamko BOYY, ampak Zara, Mango, H&M ponujajo zanimive modele z zaponkami za vsak žep.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prav tako je zaponka must have na področju čevljev; od visokih pet, gležnjarjev, športnih copat in še bi lahko naštevali. Zmagovalna kombinacija, ki smo jo lahko neštetokrat videli na vseh večjih ulicah modnih prestolnic, je kombinacija širokih jeans hlač, bele prosojne bluze, oversized usnjene jakne in belih gležnjarjev z zaponko. Svojo elegantno plat pa lahko pokažete s pomočjo visokih pet (te so lahko oprijeti gležnjarji ali pa salonarji) v kombinaciji s plisiranim krilom in udobno pletenino.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zaponke so v večini primerov v metalnih odtenkih zlate, srebrne in bronaste. Lahko se odločite za matchy-matchy metalni moment in izberete takšno, ki se bo ujemala z izborom vašega nakita. Nekaj modelov pa lahko najdete tudi v barvi torbice in se izognete kombiniranju z nakitom (to pride v poštev za vse, ki rade nosite različne barve nakita). Za dodatno popestritev pa je poskrbljeno tudi z različnimi okraski, kot so okrasni kamni, kristalčki in perle. Te so lahko tudi v pisanih barvah, a ne pozabite, da klasika je tista, ki bo zares očarala.

BOYY
BOYY
See by Chloé
Alexandre Vauthier
Roker
Fendi
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.