Najboljše maske proti staranju s super hitrim učinkom

Mislim, da smo si ženske kar podobne. Ko je pred nami pomemben dogodek ali si preprosto želimo biti lepe (saj veste, tu in tam gremo le na večerjo in tu in tam nas tudi princ povabi ven … in nikakor nočem pozabiti na prijateljice, ki si nas prav tako zaslužijo v najlepšem sijaju), je kar dobro, če imamo v kopalnici maske, ki delujejo hitro in učinkovito. Sama jih neprestano testiram in ko hodim po svetu, je nedvomno tako, da domov prinesem kar veliko količino teh izdelkov. Nova generacija mask je narejena tako, da se serum ali krema nahaja na kosu blaga, ki ga položimo na obraz. Nekatere maske pa vztrajajo po starem kopitu, se pravi, da jih nanesemo s prsti, kot bi bile navadna krema. Super učinkoviti so obliži za podočnjake in drobne gube pri očeh: te je kar dobro imeti v hladilniku, saj je tako njihov anti age učinek hitrejši.

Vir: Pinterest

Pri maskah je tako, da naj ne bi gledale na ceno. Nekateri produkti so namreč dražji, obstaja pa tudi svoj zakaj, ki ni le “lepša embalaža”. O tem sem se lahko prepričala tudi sama. Predlagala vam bom tudi izdelke, ki jih žal ni pri nas, sem jih pa testirala in so vrhunski. Lahko jih naročite preko spleta ali kupite v tujini. Skratka, to je moj izbor in menim, da pride prav ravno te dni, ko nas je obiskal hlad in koža zahteva ter si zasluži malo več pozornosti.

Oh My Lift Super Heroes- Diego della Palma

Diego je mojster ličenja, ki ga poznamo predvsem zaradi linije make-up. Malokdo ve, da je izumil tudi nekaj lepotnih pripomočkov in ta maska je ena izmed teh. Zelo dobro je napojena s serumom proti staranju, toplo priporočam tik pred izhodom, saj pusti kožo neverjetno svetlo, mehko in nahranjeno.

Oh My Lift Super Heroes- Diego della Palma, cena: 13.90 evrov

Mdna the eye mask – Madonna

Ne dolgo tega sem izvedela, da ima Madonna svojo lepotno linijo. Nisem je kupila zaradi slovesa pevke, bolj zato, ker me je zanimalo, za kaj gre. Poskusila sem te blazinice za oči in so vrhunske. Izdelane na Japonskem, so iz 100% bombaža, kar je v bistvu prava redkost. Niso poceni, so pa vredne vsakega centa.

Mdna the eye mask – Madonna, cena: 50$

Bee Venom Mask – Heaven

Če ste ljubiteljice naravnega, potem najbrž že poznate to vrhunsko, angleško znamko, ki je prisotna tudi v izbranih salonih pri nas. Kate Middelton in kraljeva družina so poskrbeli, da je postala tako priljubljena. Imajo veliko različnih izdelkov, a moj najljubši ostaja Bee Venom maska s čebeljim strupom. Zdaj ponujajo več različic, vse so dobre in vedno bolj dovršene, zato bi rekla, da je prav stvar osebne izbire in budgeta. Ker je maska zelo bogata, si morate vzeti malo več časa in pustiti, da v miru deluje.

Bee Venom Masks – Heaven, cene najdete tukaj https://slovenia.heavenskincare.com/

The gold mask – Starskin

Starskin je znamka, ki premore ogromno mask in zdi se mi, da vsako leto vržejo ven kar dobro število novih izdelkov. Vsi so dobri in zelo originalni; mimogrede moram nujno pohvaliti njihov sistem za čiščenje obraza, ker je vrhunski. Zlata maska je najbrž pika na i, tista najbolj dovršena in najbolj posebna. Za zrelo kožo je tudi prava odločitev in deluje instant! Spočite v 15 minutah.

The gold mask – Starskin, cena 15,95 evrov

Water replenishment – Dr Jart+

Dr. Jart+ ima v svoji liniji mnogo mask in krem, verjamem pa, da nobena ni slaba. Pravzaprav nasprotno, gre za vrhunsko linijo izdelkov. Poskusila sem že več krem in mask, ta mi je všeč zaradi vlažilnega učinka. Ko si utrujen, postane koža prav sivkasta, ta maska pa ji v hipu vrne pravo barvo.

Dr. Jart+Water Replenishment Cotton Sheet Mask, cena 7,50$
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.