Sofia v roza, jaz v čokoladno

Ko sem nekoč opravljala intervju z znanim frizerjem, mi je povedal, da se je del ženske revolucije nedvomno začel takrat, ko smo se začele barvati. In potem se je zgodilo to, da so postali beli ali srebrni lasje prava redkost. Pustimo zdaj trend, ki ženske nagovarja k srebrni, saj gre za srebrno, ki je ad hoc narejena in ne preveč naravna. Zanimivo bi bilo vedeti, kako so se ženske prvič spomnile, da bi morda imele drugačno barvo las. Kdo ve, ali je šlo le za nečimrnost ali je bilo v igri kaj drugega, a dejstvo ostaja enako: danes se barvamo vse.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Salon HairSpa v Ljubljani že dolgo skrbi za moje lase in nego; ker sem veliko pred kamero in fotoaparatom, moram lase dobro zaščititi, po drugi strani pa mi je kristalno jasno, da so neprestano pod stresom. In seveda sivih ne želim videti, ker potem začnem razmišljati, da se morda celo staram in ta beseda mi ni niti malo pri srcu … No, šalo na stran, lep las potrebuje tudi svojo nego, zato sem že vrsto let zvesta liniji Moroccanoil. O njihovih novih obarvanih maskah sem pred kratkim že pisala. Seveda me je mikala tudi kakšna posebna barva (roza, vijola in modra so bile na čelu lestvice), a zaradi moje temne podlage smo vztrajali pri čokoladno rjavi. Tudi top! In po nanosu so bili lasje noro mehki in dišeči, tako, kot znajo le pri Moroccanoil.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

A tokrat v salonu nisem bila sama. Spremljala me je moja princesa Sofia, ki sem ji obljubila kanček roza barve. Na njeni podlagi, ki je veliko svetlejša, je bila izvedljiva, pa še en teden smo bili doma zaradi počitnic, zato smo njeno željo tudi uresničili. Obarvano masko Moroccanoil najdete sedaj tudi na prodaj in je zelo enostavna za nanos: nadenete si rokavice, pustite delovati 15 minut in izperete. Njen učinek traja nekje do pet pranj, zato gre za idealen produkt za vse tiste, ki si želijo malo spremembe, a ne marajo revolucij.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Negovale so me spretne Borisove roke, ki se jim z veseljem prepustim. Tudi Sofia je bila navdušena nad tretmajem in rezultat je posledično navdušil mamo – torej mene. Še vedno razmišljam o tem, da bi le poskusila kakšno drugo barvo, čeprav mi je čokoladna zelo blizu in lepo skrbi za moje svetle konice. V resnici so lasje zelo sveži in vitalni, kar je ključnega pomena. Všeč mi je tudi to, da z barvo preveč ne packaš, zato je idealna za domačo nego.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In veste kaj? Všeč mi je, ko je pri frizerju vzdušje tako razigrano in resnično smo se dobro nasmejali. Dobra volja je nalezljiva, na koncu pa sta dve dami odšli popolnoma zadovoljni in z urejenimi lasmi! Trojni juhu. 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.