Neon must have kos v omarah fashionistk

O neon trendu smo že veliko pisali in ta se nadaljuje tudi v jesen ter v prihajajočo zimsko sezono. Eden izmed must have kosov po mnenju fashionistk je top s puli ovratnikom. Ta je lahko bombažen ali pa pleten, kroji so si med seboj tako različni, da jih lahko nosimo na sto in en način, da o opaznem odtenku sploh ne govorim. Prevladujejo trije odtenki; močna neon zelena, rumena in pink, ki so tako intenzivne, da bi lahko ustavljale promet. Seveda obstaja še kar nekaj nians v tem močnem odtenku, a so se prej omenjeni nekako najbolj prijeli med ulično modo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kombinacij kako nositi neon puli je veliko; najbolj pogosta je z jeans hlačami; to toplo sezono so v modi široki modeli pa tudi na zvonec. Na to kombinacijo lahko dodate gležnarje z visoko peto in jakno (z usnjeno jakno ne morete zgrešiti). Neon videz pa lahko začinite tudi z bolj elegantnimi modnimi kosi; npr. ne pričakovano ga lahko oblečete z hlačnim kostimom ali pa midi krilom. Prav tako paše neon puli na blazer, a stavite na le-tega v nevtralnem odtenku kot je siv, črn, bež ali bel.

Diane von Furstenberg
Zara
Christopher Kane
NA-KD

Kar se tiče kombiniranja statment kosov, pazite le, da ta ne zasenšči močne neon barve. To najlažje storite z izbiro zanimivega plašča ali jakne. Omislite si kos z vzorčki; karo, pike, črte in živalski potiski so IN. A, a naj bo spodnji del in modni dodatki čim bolj preprosti, basic. Še en trend, ki ga je mogoče zaznati pri fashionistkah je mešanje neon odtenkov, a to izpade lepo le če poleg puli topa dodate še en neon modni dodatek. Bodisi so to čevlji, torbica ali lasni dodatki (obroč, špangice ali zanimiva elastika).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.