Ostajamo ljubiteljice nežnega, naravnega ličenja

Prvi mesec leta 2023 nam je kaj hitro postregel s tistimi pravimi zimskimi temperaturami, a to nas zagotovo ne odvrača od misli na vse hitreje bližajočo se pomlad. Trendi, tako modni kot lepotni, so se že v celoti posvetili naslednji topli sezoni, a dejstvo je, da jih bo kar nekaj tistih že videnih in že močno oboževanih. Med slednje zagotovo sodi tudi izredno naraven make-up look in čeprav se napovedi nagibajo k močnim, opaznim barvam, sploh na očeh, pa bomo hkrati mnoge prisegale na preizkušen, zelo lahkoten in nežen look.

Pinterest
Pinterest

Tako kot ponavadi je bistvena lepa, negovana koža, kjer se morda za kanček oddaljujemo od tistega super steklenega, preveč bleščečega izgleda ter zato lovimo najboljše ravnovesje med eno in drugo skrajnostjo. Poleg tega ne pozabimo, da sploh poleti modne ostajajo tudi drobne pegice, ki nakazujejo na svež in mladosten videz. Slednjega dosežemo tudi z glossom za ustnice ali polmat šminko v barvi rožnatih ustnic, povsem dovolj pa je tudi zelo hranljiv balzam.

Pinterest
Pinterest

Med senčili za veke in črtali so že danes močno izpostavljeni drzni odtenki modre, zelene, pink, oranžne in mnogi drugi, a svežino in naraven look seveda prinašata predvsem nežna rjava ali celo rožnata, nenazadnje pa lahko v celoti pozabimo na senčilo in pustimo veke gole, s kančkom eyelinerja ter pravo, kvalitetno maskaro v črni ali še raje temno rjavi.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.