Ostajamo pri modnem usnju

Zagotovo je usnje tisti material, na katerega stavimo predvsem v jesenskem in še bolj v zimskem obdobju, pa vendar se te mesece od njega še zdaleč ne bomo poslovile. Pravzaprav postaja še modnejše, tako v vlogi celotnega oblačila kot zgolj v podobi drobnega elementa oziroma modnega dodatka. Črna seveda v vseh primerih ostaja najbolj osnovna barva tudi pri usnju, pa vendar ji tesno sledita tudi rjava in rdeča, za letošnjo pomlad pa se med kolekcijami pojavljajo tudi usnjeni kosi v bež in nude, v temno modri in celo bolj vpadljivih, kot sta recimo pink in rumena, morda tudi oranžna.

Bally
Bally
Bally
Bally
Bally

Bolj kot usnjena jakna bo v naslednjih mesecih zaželen usnjen trenč, izredno IN pa bomo tudi z usnjenim brezrokavnikom. Tovrstne podobe izredno dišijo po eleganci in ženstvenosti, zato jim tokrat dodajamo predvsem blazerje in kostime, srajce in delikatne bluze, dolge obleke s pentljo okoli vratu in napihnjenimi rokavi ter midi krila in široke hlače z visokim pasom. Pomembno je omeniti tudi kratke hlače iz usnja, ki pa naj to pomlad segajo nekje do ali celo kanček preko kolen ter tako omogočajo dobro alternativo midi krilu. Za kombinacijo vsem naštetim kosom seveda ta hip ostajajo aktualne neštete pletenine, pametno pa je staviti tudi na vpadljive petke, ki nam bodo dobro služile še celotno letošnje leto.

Kitx
Kitx
Kitx
Kitx
Kitx
Kitx

Med usnjenimi dodatki to toplo sezono ostajamo pri popularnosti srednje širokega ali zelo širokega pasu, ki ga lahko nosimo tako preko suknjiča kot čudovite, romantične obleke, predvsem pa bomo modne takrat, ko ga dodamo tudi preko pletenin in še raje preko trenča oziroma katerega koli vrhnjega kosa.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.