V Namo je prispela pomlad!

Mislim, da smo na tem področju ženske vse iste. Vidimo barve, začutimo lažje tkanine, zagledamo obleke in hop, čarovnija je že v zraku! Pa ne le to, te dni je Nama čudovita tudi zato, ker so jo prenovili in o tej prenovi ter čudovitih dodatkih bom prav gotovo še pisala! Tokrat sem za vas poiskala nekaj najlepših kosov: obleke, bluze, blazerji in kostimi, vse je noro lepo in tako zelo nosljivo! Saj vem, da smo še v plašču, pa vendar … Že za ta teden se šušlja, da bomo imeli 20 stopinj! Juhu, jaz se jih zelo veselim!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Draga Lorella, lepo je brati/gledati tvoje objave. Rada zahajam v Namo in tam najdem tudi kaj zase. Komaj čakam, da bo konec teh izrednih razmer … Si me kar premamila, že vem, kaj bi imela.

    Hvala,

    Marusa

  2. Najti v Ljubljani kaj, po kar sem sicer zahajala v Italijo, je pravi izziv. Super posnetek, očitno v Nami to imajo. Hočem tisto prozorno roza bluzo… Naj gre že to karantensko obdobje mimo… Hvala za super namige!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.