Ostajamo pri perlah in kristalih

Dekorativna elementa, ki sta do danes že prejela naziv nepogrešljivih, sploh pa si jih rade omislimo, ko vstopimo v predpraznično obdobje mrzle zime. Tako bisere kot kristale znova najbolj veselo kombiniramo z mehkimi, udobnimi pleteninami, saj prav ti drobci dodajo še tako casual kosu dotik prefinjenosti, kar pomeni, da v hipu to postane oblačilo, primerno tudi za lepše priložnosti. Tokrat kristali ostajajo predvsem prosojni, seveda ne manjka niti izjemno barvitih, a vendar se slednji pogosteje pojavljajo pri nakitu in dodatkih, sploh tistih naglavnih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Se še spomnite puloverja in pulija s perlami okoli ramen, ki sta nas popolnoma obnorela pred dvema letoma? No, ravno takšni kosi tudi tokrat dobivajo svoje mesto med trendi, a seveda ne v taki količini kot takrat. Nekako so nam prirasli k srcu zaradi svoje nosljivosti, topline in seveda zaradi ženstvenosti in statement faktorja. To hladno sezono se takšne dekoracije pojavljajo tudi na hlačah in kavbojkah, čeprav se mi osebno takšni kosi še vedno največkrat zdijo zelo kičasti. Kristalov ne manjka niti na bolj nepričakovanih oblačilih, kot sta recimo blazer in plašč, marsikatera modna hiša pa jih je kombinirala celo s športno obutvijo, kot so superge.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor so vam biseri in kristali sicer všeč, a v manjši količini, potem so za vas super izbira salonarji z mini ali midi petko, lahko tudi mules petke, kjer se dekoracija pojavlja kot poglavitni detajl glamurja, povsem v stilu popularnih modelov Rogerja Vivierja pred nekaj sezonami. Omeniti pa gre tudi ostale dodatke v tem stilu, sploh naglavne obroče, sponke za lase in seveda nakit. Povsod se najde nešteto perl in kristalov in bolj kot je vpadljivo, boljše je.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.