Prihaja sezona bulerjev

Časi, ko so v bulerjih paradirali vojaki ali ulični uporniki, so minili. Zdaj v bulerjih paradirajo tudi ženske, saj je ta robustna, a nadvse udobna obutev postala obvezni »must have« vsake ženske garderobe, ki jo lahko kombiniramo na številne načine.

Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si

V kombinaciji s kavbojkami in usnjeno jakno ustvarjajo bulerji popoln videz za brezskrben vikend. Odlično pa se podajo tudi h garderobi tistih s tradicionalno elegantnejšim slogom. Svetovne zvezdnice, kot so Olivia Palermo, Taylor Swift in Selena Gomez, jih najraje obujejo k romantičnim čipkastim, rožastim ali pletenim oblekam. Na ta način lahko ustvarimo pravo trendi ravnovesje in smo videti nadvse ’kul’.

Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest

Če so med prvimi bulerje opazili poznavalci ulične mode, ki spremljajo dogajanje na ulicah skandinavskih mest, jih lahko tako zdaj v vseh možnih različicah vidimo tudi na dekletih in damah na naših ulicah, nepogrešljivi so tudi v moški garderobi. Odličen trik je, da se odločite za močan kontrast: denimo obujete bulerje skupaj z viktorijansko bluzo. Ali bulerje, usnjene hlače v črni barvi in zelo elegantno Chanel jakno iz bukleja.

Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: www.mass.si
Vir: Pinterest

Bulerji gredo tudi na daljša krila, celo na krila iz tila, ki so v resnici zelo nežna in v slogu balerin. Prav tukaj je čar kombiniranja elementov, ki so si zelo nasprotni. Če se torej odločite za bulerje, je kar dobro, da izberete vsaj en kos oblačila, ki je dokaj eleganten.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.