Outfiti hladne sezone v eni sami barvi

Poezija barv to hladno sezono lepo nadaljuje očarljivost zadnje pomladi, kar pomeni, da bomo, oziroma smo že deležne čudovitega razcveta nekaterih najbolj ženstvenih odtenkov. Na trenutke bi človek celo pomislil, da smo vstopili v toplo in ne mrzlo prehodno obdobje, kar pa, po pravici rečeno, ni čisto nič slabega. Tu so predvsem prefinjeni odtenki modre, rjave in vijolične, veliko je nežnih tonov pink in nude, precej udarno pa delujejo intenzivne barve, od rumene, oranžne pa do rdeče in zelene. Posebnost letošnje jeseni in zime so outfiti v eni sami barvi, torej monokromatski stajlingi, ki pa dovoljujejo kombiniranje različnih odtenkov iste barve.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za super dodelan look, ki nedvomno potrebuje kar nekaj premisleka. Pri izbiri in iskanju ujemajočih se kosov so nam tokrat v veliko pomoč tako večje kot manjše znamke, ki so prav za ta mamljiv trend predstavile kose od glave do pet, torej v resnici ne potrebujemo veliko iskanja, če nam je slednje pač odveč. In kateri so in bodo v nadaljevanju najosnovnejši kosi? Tudi pri enobarvnih stajlingih predlagam, da se osredotočamo na vrhnje kose, sploh dolge plašče, ogrinjala in oversize jakne, dobra naložba so široke hlače in številne pletenine, za najbolj pogumne pa so tu tudi škornji in gležnjarji v živahnih odtenkih, kjer modeli pogosto nosijo pridih kavbojskega stila.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še vedno so IN enobarvni kostimi, tako hlačni kot tisti s krilom, zraven je skoraj obvezna obutev v ujemajoči se barvi, pod njimi lepo delujejo tanjši puliji ali razkošne bluze, za popoln look pa ne pozabimo še na dodatke, sploh pas, ki ga nosimo kar preko blazerja, obleke ali celo preko plašča, pa tudi na naglavne obroče, rutke in seveda torbice vseh velikosti.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.